buna ziua,
va rog sa-mi spuneti raspunsul la o intrebare
mai pot devenni executor judecatoresc daca am fost condamnat la 3 ani cu executare pentru ucidere din culpa
va multumesc,
buna ziua,
vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala si vreau sa angajez o fata cu 2 ore pe zi raportat la salariu minim pe economie.
care sunt darile la stat?
multumesc,
nu poate fi judecat in 2 tari.
Daca si inteleg judecatorul si procurorul sa ramana permisul in Germania i se aplica o bulina si nu mai poate circula in germania pe perioada stabilita iar daca se ajunge la masura se se trimita in Romania din cauza comunicarii "foarte" bune are toate sansele sa se piarda.
in Romania asa este, in Germania este o alta lege si se aplica legea pe teritoriu unde a fost comisa infractiunea.
Daca va avea aproximativ 2.0 in aerul expirat va fi suspendat aproximativ 9 luni si o amenda penala de aproximativ 1500-1800 euro.
parerea mea este sa va angajati un avocat si sa va judecati in Germania , procesul acolo va dura 2 - 3 luni iar daca vreti sa va judecati in Romania , se poate dar va avea dosar penal si i se va anula permisu.
va avea posibilitatea sa dea iar pentru permis la un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti
destul incat sa depaseasca limita legala din tara respectiva.
din cate stiu eu in Germania daca ai depasit limita legala si vrei sa-ti mai recuperezi permisu trebuie sa nu mai consumi alcool cat timp da verdictu instanta.
iti ia periodic sange pentru analiza iar daca ai consumat alcoolse gaseste si ti-i se lungeste perioada de pedeapsa
te contrazic, trebuia sa-mi dea proces verbal sau dovada fara drept de circulatie.
asta sa intamplat acum 4 luni si din cate stiu eu pot depune o cerere prin care sa-mi elibereze o dovata prin care pot sa circul cu autovehiculul pe drumurile publice pana la finalizarea procesului.
de atunci si pana acum nu sa intamplat nimic, nu stiu nici daca a plecat de la politie dosarul.
am angajat un avocat dar nu stiu in ce masura isi face datoria.
in cazul de fata exista posibilitatea sa-mi elibereze dovada cu drept de circulatie?
multumesc,
buna seara,
daca am circulat cu numere false si m-a prins politia mii le-a ridicat, si numerele si carnetu de conducere in schimb nu mi-a dat nici-un proces verbal. a doua zi am mers si am scos numere rosii. masina era in regula.
ce sanctiune o sa primesc?
imi mai inapoiaza permisu de conducere?
multumesc,
daca esti avocat stagiar primesti ceva banuti?
cat? in ce conditii?
multumesc
asta stiam shi eu, vreau ceva mai con concludent.
de exemplu daca in monentu de fata am cu suspendare pot face practica sau stagiat?
multumesc
daca sunt acuzat de omor din culpa ma mai pot face avocat?
daca da, cand? care sunt conditiile
multumesc anticipat