avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere individuala

buna ziua,
vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala si vreau sa angajez o fata cu 2 ore pe zi raportat la salariu minim pe economie.
care sunt darile la stat?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 01:02, 14 Ianuarie 2013
Buna ziua!
site-ul avocatnet va pune la dispozitie un calculator pt salarii in care puteti vedea exact care sunt contributiile. il puteti accesa din bara gri, de sus, deasupra butonului galben cu "ghidul litigiilor". sau puteti incerca aici www.avocatnet.ro/content/cal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)
Cum devin pfa ? iusanlia iusanlia as dori sa stiu ce anume trebuie sa fac ca sa ma inregistrez ca PFA . voi lucra ca agent imobiliar si patronul firmei asa lucreaza cu angajatii . nu primesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin stirnes stirnes Buna seara.Vreau sa deschid un magazin de haine si am cateva nelamuriri.Daca lucrez in prezent in alta parte pot sa deschid ca PFA sau I.I. la care sa fiu si ... (vezi toată discuția)