infractiunea de ucidere din culpa este una ce nu presupune existenta intentiei, ci doar a vinei cu privire la savarsirea acesteia, in consecinta, ramane la latitudinea consiliului Baroului in vederea stabilirii daca infractiunea savarsita poate aduce atingere onoarei profesiei de avocat. In principiu eu consider ca nu aduce atingere onoarei profesiei.
Trebuie oricum sa existe o decizie definitiva prin care sa se stabileasca vinovatia cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.
Este ucidere din culpa,stimate viitor avocat.Din cate stiu eu si sper sa nu ma insel,una din cerintele pentru inscrierea in Barou este sa nu fi fost condamnat pentru o infractiune intentionata.
Da,daca aveti doar aceasta infractiune.
Daca exista concurs de infractiuni cu infractiuni comise cu intentie e alta juridica.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Puscarie
sylvyutza_tava
pt crima cati ani pe poate da unui baiat de 18 ani.:((....el nu la omorat pe acel om.....a vrut doar sa vada dak a murit ...shi cum era omul cu fata in jos el ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
ctyonutz
acum in prag de sarbatori am fost la hypermarketul real sa fac cumaparaturile...pe langa ce am pus in cos am bagat cateva obiecte in buzunar in valoare de 111 ... (vezi toată discuția)