pt crima cati ani pe poate da unui baiat de 18 ani.:((....el nu la omorat pe acel om.....a vrut doar sa vada dak a murit ...shi cum era omul cu fata in jos el la intors...:O...shi ia gasit amprentele.......iar peste cateva zile are proces....cam cati ani ii poate da.....dak la bagat la omor din culpa....shi jefuit (nu stiu cum se spune cand cineva jefuieste un om).....imi spuneti shi mie cam cati anii ii poate da va rog frumos...:X:sorry::stunned:
Buna ziua !
Numai pe baza amprentelor, fara o coroborare cu alte probe nu poate fi acuzat de omor. Va exprimati destul de ...incoerent, dar va pot spune ca , daca chiar nu la ucis eeste greu de crezut ca v- a fi condamnat. Trebuie sa declare tot ce stie si cu cat mai mare precizie.Am convingerea ca anchetatorii isi vor face cu profeionalism meseria.
Referitor la omor, trebuie stiut ca legiuitorul a stabilit pedepse diferite dupa cum uciderea este din culpa sau cu intentie, savarsit in anumite imprejurari sau altele. Astfel uciderea din culpa( adica fara intentie) se pedepseste mai usor(1 la 5 ani), iar cea intentionata( de la 10 la 25 de ani sau detentiune pe viata in situatii de omor calificat ) mai aspru.
Oricum inca odata va precizez ca in situatia lipsei de vinovatie, nu va fi pedepsit.
Cu stima !