Buna seara,
Acum o luna administratorul/colaboratorii lui de la firma unde am lucrat au fost arestati preventiv pentru evaziune fiscala, Nimeni nu-si mai desfasoara activitatea in acea firma, a fost pus sigiliu pe toata logistica firmei. Suntem mai multi angajati in situatia aceasta si nu stim cum sa procedam pentru a incheia contractul de munca cu lichidare. HR-ul spune ca nu ne poate ajuta cu demisia fara semnatura administratorului. Am asteptat sa iasa administratorul din arest, dar intre timp acestuia i s-a mai prelungit arestarea cu 30 de zile. Am inteles ca in astfel de cazuri se desemneaza un lichidator juridic pentru incheierea situatiilor angajatilor, dar nu s-a intamplat acest lucru pana acum.
A intampinat cineva o situatie asemanatoare?
Multumesc!
Buna ziua,
Nu am timp momentan sa ma duc la oficiul de cadastru sa-i intreb exact ce reprezinta cererea primita, pun aici o parte din cerere poate ma puteti lamurii dvs.
Cererea este primita de la oficiul de cadastru, mentionez ca terenurile le-am cumparat cu cadastre, nu m-am judecat sau avut vreo cearta cu vreun vecin, terenul este in camp, din cate am inteles primaria a facut cadastru la toti vecinii si banuiesc ca de aceea au trebuit facute modificarile de mai jos.
" Asupra cererii introduse de OCPI Dambovita domiciliat in - privind Rectificare in cartea funciaza, in baza:
-Act Administrativ nr. registrul cadastral al imobilelor/19-01-2017 emis de OCPI Dambovita fiind indeplinite conditiile prevazute la art. 29 din legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, tariful achitat in suma de 0 lei, cu documentul de plata:
-
pentru serviciul avand codul -.
Vazand referatul asistentului registrator in sensul ca nu exista impedimente la inscriere.
DISPUNE
Admiterea cerererii cu privire la:
-imobilul cu nr cadastral 300, inscris in cartea funciara 70528 UAT avand proprietarii: ---
-imobilul cu nr cadastral 160, inscris in cartea funciara 160 UAT avand proprietarii: --
Se indreapta eroarea materiala strecurata in partea I a CF in sensul ca se mentioneaza IE 70528 asupra A.1 sub B.3 din cartea funciara 160 UAT;
Se sisteaza cartea funciara 160. Imobilul se regaseste in registrul cadastral al imobilelor 160. asupra A.1 sub B.2 din cartea funciara 70528 UAT;
Cu drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare...."
Din ce inteleg eu s-a modificat nr cadastral in cartea funciara, trebuie sa-mi dea alta carte sau sa mai fac eu ceva?
Actele care le am eu acum mai sunt valabile?
Mentionez ca nu am fost informat inainte legat de acest subiect de catre OCPI, pur si simplu am gasit aceasta cerere in posta.
Buna ziua,
Am cumparat un teren extravilan cu cadastru, tot ce trebuie legal.
Acum dupa vreo 2 ani primaria face cadastru gratis tuturor proprietarilor care nu au deja cadastru.
Am fost sunat de catre un angajat al primariei ca trebuie sa-mi modifice cadastrul ca nu este in regula cu 5cm (absurd, ei spun ca nu le ies lor masuratorile pe toata zona), si sa vin sa dau o semnatura (daca semnez sigur nu modifica doar cu 5cm).
Din cate stiu eu, din moment ce l-am cumparat la notariat cu cadastrul deja facut si nu a existat nici o probleme nu cred ca poate fi modificat decat in instanta.
5cm nu cred ca pot fi luati in calcul, sigur vor sa faca vreo manevra.
Ce parere aveti, imi pot modifica ei asa de capul lor cadastrul fara acordul meu sau fara sa ma dea in judecata? (in judecata banuiesc ca nu au cum sa castige din moment ce totul a fost legal).
Multumesc!
Buna ziua, vreau sa sap santurile pentru fundatie undeva la tara, ca utilitati nu sunt decat apa si curent, nu am ce sa ating in timp ce sap. Am titlu de proprietate, dar cadastru inca nu a iesit, proiectul pentru casa il am, dar nu este semnat final pentru ca nu am celelalte acte. Intrebarea mea este daca pot lua amenda daca sap doar santul, exista vreo lege in privinta asta? Cum imi pot da ei amenda daca eu nu le dau voie sa intre in curte sau sa-mi pozeze curtea, nu trebuie sa faca rost de un mandat ceva? ma refer la primarie nu la autoritatile judetene care se ocupa cu treaba asta.
Multumesc!