avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere contract de munca

Buna seara,
Acum o luna administratorul/colaboratorii lui de la firma unde am lucrat au fost arestati preventiv pentru evaziune fiscala, Nimeni nu-si mai desfasoara activitatea in acea firma, a fost pus sigiliu pe toata logistica firmei. Suntem mai multi angajati in situatia aceasta si nu stim cum sa procedam pentru a incheia contractul de munca cu lichidare. HR-ul spune ca nu ne poate ajuta cu demisia fara semnatura administratorului. Am asteptat sa iasa administratorul din arest, dar intre timp acestuia i s-a mai prelungit arestarea cu 30 de zile. Am inteles ca in astfel de cazuri se desemneaza un lichidator juridic pentru incheierea situatiilor angajatilor, dar nu s-a intamplat acest lucru pana acum.
A intampinat cineva o situatie asemanatoare?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conducere de firma in arest, situatia platilor Paula_Haiura Paula_Haiura Buna ziua, Am si eu o situatie mai deosebita. Firma sotului meu are contract de colaborare/prestari servicii cu o alta firma, a carei conducere am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină are 33de ani era treaz ... Craxxx Craxxx Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină și nu are carnet de conducere are 30 de ani era treaz ,imediat din câte am înțeles l a prins poliția,nu are ... (vezi toată discuția)
Cum întocmesc o adresã cãtre tribunal? simone_s simone_s Bună ziua! Am de întocmit o adresă către Tribunalul Ploiești pentru un prieten care urma a fi angajat la firma mea. Acesta se află în acest ... (vezi toată discuția)