avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere de firma in arest, situatia platilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere de firma in arest, situatia platilor

Buna ziua,

Am si eu o situatie mai deosebita. Firma sotului meu are contract de colaborare/prestari servicii cu o alta firma, a carei conducere am aflat ca a fost arestata preventiv pentru niste fapte de evaziune fiscala/spalare de bani/prejudiciere a bugetului statului.
Firma respectiva avea deja datorii destul de mari catre firma noastra.
Data fiind situatia lor, mai pot avea speranta ca acestia sa achite restantele catre noi?
Din pacate prea multe detalii nu stim nici noi, doar ceea ce am gasit in presa, pentru ca cei ramasi responsabili in firma nu comunica decat strict la nivel de comenzi de lucru.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Paula_Haiura , utilizator 09:26, 29 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in instanta. consecinte oltul oltul daca in citatie scrie ca prezenta este obligatorie si eu na ma prezint in instanta ce se intampla? voi fi condamnat sau emit un mandat de aducere? (vezi toată discuția)
Inchidere contract de munca alexcata alexcata Buna seara, Acum o luna administratorul/colaboratorii lui de la firma unde am lucrat au fost arestati preventiv pentru evaziune fiscala, Nimeni nu-si mai ... (vezi toată discuția)
Disperarea unei mame cu unicul fiu in arest preventiv elenacarmenv elenacarmenv Buna ziua .. Sunt mama unui tanar de 23 de ani care, a facut prostioare ca orice tanar din ziua de azi, dar acum a intrecut orice masura. In ianuarie 2016 a ... (vezi toată discuția)