Imobilul nu este scos la ;icitatie,eu ar trebui sa platesc la banca.Dupa ce platesc la banca nu o sa ma trezesc ca trebuie sa platesc si la administratia locala?
Buna ziua
As dori sa stiu daca pot cumpara un imobil ipotecat la banca,dar care are datorii si la administratia locala si care am inteles ca a pus ipoteca de rang II.
Cei de la banca nu spun nimic de a doua ipoteca.Ei spun doar ca daca propietarul se duce si achita creditul restant la ei,ei fac actele pentru noul propietar.
Nu inteleg nimic,poate banca sa faca actele pe numele noului propietar?
Nu trebuiesc actele duse la notar si acolo se va vedea ipoteca de rang II.Imobilul este executat silit de banca de un an si jumatate dar banca nu se grabeste sa-l execute deoarece propietarul plateste in continuare.Oare nu se grabeste sa-l execute stiind de cealalta ipoteca?
Vrem sa-l dam inapoi cumparatorilor.Practic pe terenul respectiv este construita o casa,dar nu este facuta intabulare si cadastru,si presupun ca nu are nici autorizatie de constructie din moment ce apare in titlu ca fiind parcela de pamant.
Va multumesc.
Va rog sa ma ajutat in urmatoarea problema.
Bunicii mei au facut un act de vanzare cumparare pe o suprafata de 300 metri din curte fara iesire din indiviziune unei nepoate in 1993.Actul respectiv sa facut in baza adeverintei de punere in posesie neexistand la vremea respectiva titlu de propietate.Intre timp bunicii mor,primaria elibereaza si titlu de propietate,dar surpriza :in titlu de propietate apare si cei 300 de metri pe care exista un contract de vanzare cumparare.In actul de vanzare cumparare scrie ca bunicul vinde 300 metri din 900 suprafata totala.In titlu de propietate apare 1200 metri suprafata totala,intradevar suprafata totala fiind de 1200 nu 900.Se face succesiunea si ne trezim ca se impart toti 1200 cum scria in titlu,desi exista un act pe cei 300.
Va rog sa ne spuneti ce putem face in situatia asta si de unde trebuie sa incepem.
Buna seara
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am pierdut dreptul la indemnizatia de somaj,deoarece trei luni imi apareau ca nefiind stagiu de cotizare,de-si eu am lucrat.Am dat in judecata fostul angajator ,dar el a depus la dosar copii dupa declaratiile D112 in care scrie ca nu exista erori de validare.Este vorba de Ianuarie,febroarie si martie 2011.De la AJOFM mi sa dat un raspuns ca la ei perioada respectiva nu constituie stagiu de cotizare.Am mers la casa de pensii si am cerut adeverinta cu datele privind stagiu de cotizare si surpriza,acolo apare ca declaratiile pentru lunile respective a fost inregistrate in iulie 2012,deci pe buna dreptate AJOFM a respins dreptul la somaj.Va rog sa-mi spuneti daca este vina angajatorului ca nu a verificat daca au fost depuse corect.
Va multumesc.
Buna seara
Am primit comunicarea unei hotarari in litigii de munca pe 27 03 2013 data postei.Trebuie sa fac recurs in termen de 10 zile.Cand expira termenul pentru declararea recursului?
Va multumesc
Am un litigiu de munca care sa judecat dar instanta a hotarat repunerea pe rol.Va rog sa-mi spuneti daca la prima infatisare pot depune o cerere pentru judecare in lipsa,si cum trebuie sa o intitulez.
Va multumesc