avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate CiteaAdrian

Activitate CiteaAdrian

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie .
Seful vrea sa ma dea afara , a incercat sa ma oblige sa i-mi dau demisia, astazi m-am prezentat la servici si usa era inchisa , am fost la ITM si am facut o sesizare cu privire la cele intamplate . Cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de somaj adica sa imi desfaca contractul de munca si ce trebuie si ce nu trebuie sa semnez.
Multumesc anticipat.
Buna tuturor, in urma cu 2 zile adica vineri 03 08 2012 sotia mea a fost lovita de catre seful ei . am facut plangere la politi , urmeaza ca luni sa mergem IML pentru certificatul medicolegal. problema este ca in incinta spatiului comercial exista camere de supraveghere dar aceste camere nu inregistreaza in concluzie nu avem martor ocular , doar vom chema in instanta fosti angajati care vor declara ca a amenintat-o in nenumarate randuri . Acuma scriu in nestire de cauza pentru ca luni ne vom intalni cu avocatul nostru , exista sansa ca acest sef sa poata sa se eschiveze de o anumita pedeapsa ? multumesc anticipat.
spunem te rog daca ai avut martori sau cum ai dovedit faptul ca te-a lovit . Sotia mea este intr-o situatie similara si urmeaza sa mergem in instanta . multumesc anticipat