avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresat fizic si psihic de catre sef
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresat fizic si psihic de catre sef

Buna tuturor, in urma cu 2 zile adica vineri 03 08 2012 sotia mea a fost lovita de catre seful ei . am facut plangere la politi , urmeaza ca luni sa mergem IML pentru certificatul medicolegal. problema este ca in incinta spatiului comercial exista camere de supraveghere dar aceste camere nu inregistreaza in concluzie nu avem martor ocular , doar vom chema in instanta fosti angajati care vor declara ca a amenintat-o in nenumarate randuri . Acuma scriu in nestire de cauza pentru ca luni ne vom intalni cu avocatul nostru , exista sansa ca acest sef sa poata sa se eschiveze de o anumita pedeapsa ? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 12:26, 5 August 2012
Parerea mea este ca seful Dvs. va primi, intr-un final, o amenda penala.
La IML ar fi trebuit sa va prezentati in data de 3 aug. (conteaza mult numarul zilelor de ingrijire medicala, spre a fi incadrat juridic fapta penala comisa).
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

caz de agresiune, vatamare corporala, impacare xhond xhond Am fost batut de sase-sapte indivizi ,dovada este un martor si filmarile de pe camerele de supraveghere amplasate pe stalpi de iluminat ce sunt in custodia ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala danger_koss danger_koss pe data de 15 august un anume A m-a lovit in repetate randuri fara motive intemeiate, lasandu-mi semne serioase la nivelul fetzei. a doua seara m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, recent am fost implicat intr-o altercatie cu un ... Eredith1 Eredith1 Bună seara, recent am fost implicat intr-o altercatie cu un minor de 17 ani. Am vrut sa discut cu acesta despre un antecedent mai vechi insa a devenit foarte ... (vezi toată discuția)