avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Caz de agresiune, vatamare corporala, impacare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Caz de agresiune, vatamare corporala, impacare

Am fost batut de sase-sapte indivizi ,dovada este un martor si filmarile de pe camerele de supraveghere amplasate pe stalpi de iluminat ce sunt in custodia Politiei comunitare a Primariei. fapt ce se intelege ca eu nu lovesc pe nimeni doar sunt batut.Am depus plangere la politie urmeaza sa aduc si certificat medicolegal, am iteles ca uni ditre ei au ceva pedeapsa in libertate, si mi sa adus la cunostinta ,ca si ei au pus pe sora lor sa minta ca eu am tras de ea vrand sa-i dau bani, lucrul ce nu este adevarat si cred ca si camerele de supraveghere ma ajuta, dar ei continua sa i-mi aduca la cunostinta ca are si martori, chiar pe acei ce au dat in mine.i-mi trimite vorbe sa ma impac cu ei ca altfel ei poate spune si mai multe pentru ca ei pot fi crezuti din simplu motiv la care ma depasesc pe mine numeric, iar martorului meu cred ca ii este frica de ei si i-mi spune ca nu poate ... pentru ca si ei sunt prieteni lui. Va multumesc pentru rabdare si daca se poate astept un sfat.
Nu te lua dupa ce zic altii, chiar asa usor esti de influentat? Daca ai inregistrare video cum ca ai fost lovit, ce mai vrei? Scoate-ti certificat medico-legal mai repede...
Dacă dvs. doriți să vă retrageți plângerea în schimbul plății unui prejudiciu, îi puteți chema la mediator și să discutați despre natura despăgubirilor și să cădeți de acord asupra unei sume.Veți încheia un acord de mediere pe care agresorii îl vor prezentaorganului de cercetare penală/ procurorului și, dacă nu a început urmărirea penală nu va mai începe, iar dacă a început, up va înceta.
Evident că nu puteți fi obligat să vă împăcați, acest lucru trebuie să fie voința dvs., neconstrânsă în niciun fel.
Nu am avut dea face cu asa imprejurari pana acum .VA MULTUMESC.
xhond a scris:

Buna ziua, in legatura cu Subiectul: Va rog sfatuiti-ma asupra acestui caz - agresiune, impacare. Va multumesc dvs. si tuturor celor ce cunosc legile si au bunavointa de a sfatui oameni ca mine. Eu ,am efectuat plangerea la politie pe 21 04 2014 si azi 22 01 2015 am primit de la procuratura instiintare precum a incetat urmarirea penala in dosarul ..... , reiese ca unul din 5 persoane care desi se disting pe filmarea video depusa la dosar ca, loveste mai mult de o persoana ,unul recunoaste ca ma lovit cu o palma pe fata, am cazut si m-am lovit de trotuoar ( am certifictat 2-4 zile medicale suma de 450 lei pierduta in urma acestor lovituri bani ce au fost asupra mea in acel moment),iar celelalte persoane ce au participat cu picioarele si pumni sunt martori ce sustin persoana care a recunoscut,unul di martori fiind cel care loveste primul si are pedeapsa in libertate pentru alte infractiuni.Martorul meu a declarat ca a fost intors cu spatele cand am fost lovit dar la intoarcere ma vazut jos si langa mine persoana ce eu am sustinut ca ma lovit si are pedeapsa .....cu totul alta. motivul incetari ...persoana care a recunoscut nu reprezinta un pericol social si a avut o atitudine sincera. In dosar nimeni nu a specificat pozitia lor pe filmare sau din trei masini prezente la scandal cine sunt soferi?, spun asta pentru ca ei sunt cu acele masini si asa se poate distinge persoanele ce au lovit, am dreptul la plangere in 20 zile si rugamintea mea este daca se poate sa-mi aratati cum se formuleaza aceasta plangere la parchet, sau ce pot face ? Va multumesc.
Ocopie a filmari dar nu originala este www.▶ Atac asupra unei persoane in ziua de Paste - YouTube
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
xhond, utilizator
Introduceti pe google cuvintele cheie: "model plangere impotriva rezolutiei procurorului" si o sa gasiti mai multe variante din care va puteti inspira. Atentie la schimbarea articolelor de lege, conform noului Cod de Procedura Penala.
Pentru a avea sanse diferite ar fi recomandat sa apelati totusi la un avocat pentru redactarea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cat se poate de repede!!! darius23 darius23 va salut, va rog sa ma ajutati in acest caz care mi sa intamplat, nici nu-mi vine sa cred k st inculpat in asemenea dosar:( intr-o zi impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
plângere penală pentru distrugere auto. ajută filmările camerei de la luneta mașinii? alexandrupopescu2 alexandrupopescu2 Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. S-a eliberat un loc de parcare si am parcat. Un individ cu o doamna care era in fata mea cu avariile ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala - faptuitori neidentificati catalinrusu catalinrusu Buna ziua, As dori un sfat juridic. Nepotul meu in varsta de 19 ani a fost agresat de un grup de 3 indivizi pe care nu ii cunoaste si cu care nu a avut ... (vezi toată discuția)