avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Aspect material sau liniste la serviciu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Aspect material sau liniste la serviciu

In urma cu catva timp am fost lovit de catre un sef care m-a exclus din tot felul de activitati care erau benefice pt avansarea in cariera si erau gratuite. Am depus plangere pt loviri si alte violente avand certificat medico legal (8 zile de ingrijiri) si am solicitat despagubiri 10.000 euro.precizez de la inceput ca scopul meu nu era cel material ci cel al stabilitatii si linistii la serviciu in conditiile in care permanent am fost sicanat si exclus de la diferite activitati. In urma judecarii cauzei instanta a stabilit ca respectivul sef sa plateasca 2500 euro si condamnare 6 luni cu suspendare, moment in care eu am primit oferta de a-mi retrage plangerea in schimbul a 5.000 euro insa nu am facut-o pt motivele aratate mai sus in conditiile in care seful meu revenea pe acelasi post si ar fi continuat cu sicanele,etc. A facut recurs si a primit o sanctiune cu caracter administrativ si a fos:Dt obligat sa -mi plateasca 500 euro (insa posibilitatea de a fi sef s-a terminat). Avand in vedere motivele expuse mai sus solicit sa-mi comunicati cum ati fi procedat Dvs in cazul meu adica ce ati fi ales banii si in continuare sa fiti tracasat sau mai putini bani si zi de zi tracasat .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: neagaab , utilizator 19:39, 5 August 2012
spunem te rog daca ai avut martori sau cum ai dovedit faptul ca te-a lovit . Sotia mea este intr-o situatie similara si urmeaza sa mergem in instanta . multumesc anticipat
desigur am avut martori colegii care se aflau in biroul respectiv. Oricum nu mai este sef dar am fost condamnat de unii prieteni ca nu am luat banii care desi am datorii nu ma incalzeau
si am avut certificat medico-legal=D>
Ultima modificare: Luni, 6 August 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de savarsirea infractiunii de lovire si alte violente ContSters330266 ContSters330266 In data de 5 septembrie 2014 sotul meu a avut o discutie cu o vecina dupa care persoana respectiva la acuzat pe sotul meu ca a lovit-o in zona lombara dupa ... (vezi toată discuția)
Batut mar de 2 ori de aceasi persoana essse2003 essse2003 se intampla prima data in luna mai cand intro seara in incinta unui bar am fost lovit in frunte cu un \"box\" , am fost la urgenta si nu am scos certificat ... (vezi toată discuția)
Lovit pe terenul de fotbal paraudi paraudi Buna seara ! Am intampinat o problema , in timpul unui meci de fotbal oficial in liga a-V-a in repriza a-2-a minutul 55 am fost lovit din spate cu pumnul in ... (vezi toată discuția)