In urma cu catva timp am fost lovit de catre un sef care m-a exclus din tot felul de activitati care erau benefice pt avansarea in cariera si erau gratuite. Am depus plangere pt loviri si alte violente avand certificat medico legal (8 zile de ingrijiri) si am solicitat despagubiri 10.000 euro.precizez de la inceput ca scopul meu nu era cel material ci cel al stabilitatii si linistii la serviciu in conditiile in care permanent am fost sicanat si exclus de la diferite activitati. In urma judecarii cauzei instanta a stabilit ca respectivul sef sa plateasca 2500 euro si condamnare 6 luni cu suspendare, moment in care eu am primit oferta de a-mi retrage plangerea in schimbul a 5.000 euro insa nu am facut-o pt motivele aratate mai sus in conditiile in care seful meu revenea pe acelasi post si ar fi continuat cu sicanele,etc. A facut recurs si a primit o sanctiune cu caracter administrativ si a fos:Dt obligat sa -mi plateasca 500 euro (insa posibilitatea de a fi sef s-a terminat). Avand in vedere motivele expuse mai sus solicit sa-mi comunicati cum ati fi procedat Dvs in cazul meu adica ce ati fi ales banii si in continuare sa fiti tracasat sau mai putini bani si zi de zi tracasat .Va multumesc
spunem te rog daca ai avut martori sau cum ai dovedit faptul ca te-a lovit . Sotia mea este intr-o situatie similara si urmeaza sa mergem in instanta . multumesc anticipat
desigur am avut martori colegii care se aflau in biroul respectiv. Oricum nu mai este sef dar am fost condamnat de unii prieteni ca nu am luat banii care desi am datorii nu ma incalzeau
si am avut certificat medico-legal=D>