dar poti primi o astfel de amenda dupa o luna de la presupusul eveniment?eu am primit azi vestea de la tatal meu ca am fost sanctionat cu 3000 RON ptr o astfel de fapta.pot ataca respectivul proces verbal?
in conditiile in care nu am niciun martor?ce sanse am?in plus din cate am mai citit in acea sala nu trebuia sa fiu decat eu politistul si un medic in schimb au fost vreo 5-6 cadre medicale politistul de la rutiera si agentul de paza al spitalului
nu am mai dat probe deoarece axact cum am spus mai devreme politistul aproape ca i a ordonat doctoritei sau asistentei nu stiu ceera sa sigileze trusa aceea si sa noteze ca nu doresc recoltarea de probe
am fost oprit cu masina in trafic si aveam in aerul expirat o alcoolemie de 0,45.Am fost intrebat daca doresc sa merg sa mi se recolteze probe biologice si am fost de acord. cum am ajuns la spital am cerut un pahar cu apa pentru ca am emotii ca nu am fost niciodata la medic la care politistul practic i a ordonat la medic sa scrie ca refuz recoltarea de probe biologice i am repetat in nenumarate randuri ca nu refuz si ca doresc sa mi se recolteze sange si mi a raspuns ca legea nu o facem noi ci politia.ce pot face in acest caz?