avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen pentru redobandirea permisului - mai devreme de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen pentru redobandirea permisului - mai devreme de termenul prevazut de lege

se poate sustine examenul de reexaminare mai devreme de un an de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:35, 19 Martie 2013
precizez ca am primit o pedeapsa de un an cu suspendare sentinta ramanand definitiva in data de 2 nov 2012 ca refuz al probelor biologice
legea nu prevede o astfel de posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice toma ioan bogdan toma ioan bogdan Buna ziua In octombrie 2008 am depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice peste limita legala. Dupa testarea cu etilotestul si recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan SkippyX SkippyX Buna, as avea o intrebare pentru dumneavoastra daca sunteti draguti sa imi raspundeti. Acum 3 ani am fost prins beat la volan , am fost testat cu aparatu ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera dessa dessa In cazul in care am avut o alcolemie 0,73 alc.pur in aerul expirat si sa intocmit dosar penal,pot sustine reexaminarea,pana la solutionarea dosarului in ... (vezi toată discuția)