avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate pandrei7070

Activitate pandrei7070

inregistrari audio se accepta de catre instanta ?
ce probe se pot aduna pt a dovedi abuzul emotional la un divort (te injura, te ridiculizeaza, tipa/urla la tine, te manipuleaza cu minciuni si contradictii etc, lista poate continua la nesfirzit) ? abuzatorul se manifesta asa, numai in prezenta sotiei, iar fata de alte persoane se manifesta ca o persoana foarte manierata, atenta, responsabila.
abuz fizic nu (prea) exista, in sesnul ca nu lasa urme !

merci
am dat bani cu imprmut unei firme. s-a facut contract la momentul respectiv, iar plata de la mine catre firma s-a facut prin banca. s-a depasit termenul legal in care teoretic puteam sa-i dau in judecata (5 ani), adica s-a prescris. totusi firma vrea sa-mi returneze banii in rate, dar vreau sa inchei o hartie cu ei. intrebarea mea este cum trebuie sa fie formulata (pt ca , in cazul in care ii dau in judecata, sa nu mi se spuna ca termenul este prescris). multumesc
buna ziua, INAINTE de a fi casatoriti, i-am achitat din banii mei un imprumut pe care la vremea respectiva, el (pe vremea aia - prietenul meu) il avea la banca si care ajunsese la scadenta, cu promisiunea ca banii vor fi restituiti. Ulterior ne-am casatorit. Acum am nevoie sa am certitudinea ca imi va da banii inapoi. intrebarea este ce fel de act (notarial ) se poate face intre 2 oameni casatoriti pt a nu fi lovit de nulitate in cazul in care recurg la el (stiu de exemplu ca vanzarile/donatiile intre soti nu sunt valabile la tribunal, chiar daca le autentifici la notariat). multumesc