avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contract imprumut/datorie intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contract imprumut/datorie intre soti

buna ziua, INAINTE de a fi casatoriti, i-am achitat din banii mei un imprumut pe care la vremea respectiva, el (pe vremea aia - prietenul meu) il avea la banca si care ajunsese la scadenta, cu promisiunea ca banii vor fi restituiti. Ulterior ne-am casatorit. Acum am nevoie sa am certitudinea ca imi va da banii inapoi. intrebarea este ce fel de act (notarial ) se poate face intre 2 oameni casatoriti pt a nu fi lovit de nulitate in cazul in care recurg la el (stiu de exemplu ca vanzarile/donatiile intre soti nu sunt valabile la tribunal, chiar daca le autentifici la notariat). multumesc

Alte discuții în legătură

Donatie/dar manual dislexic dislexic buna ziua! am o problema legata de forma donatiilor... situatia e ceva de genul: mama isi ajuta fiul casatorit cu o suma de bani pentru a-si achizitiona o ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament sub pretul pietei prin prima casa tankolevente tankolevente Buna,va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi eventual informatii daca se poate. Dorim sa achizitionam un apartament prin programul Prima Casa,proprietarul este ... (vezi toată discuția)
Procura asigurare parte din casa parinteasca mia55 mia55 Buna ziua, Am dat fratelui meu ( la rugamintea parintilor) o suma de bani reprezentand partea lui din casa parinteasca in cazul decesului parintilor nostri. ... (vezi toată discuția)