avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cntract imprumut persoana/fizica - firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cntract imprumut persoana/fizica - firma

am dat bani cu imprmut unei firme. s-a facut contract la momentul respectiv, iar plata de la mine catre firma s-a facut prin banca. s-a depasit termenul legal in care teoretic puteam sa-i dau in judecata (5 ani), adica s-a prescris. totusi firma vrea sa-mi returneze banii in rate, dar vreau sa inchei o hartie cu ei. intrebarea mea este cum trebuie sa fie formulata (pt ca , in cazul in care ii dau in judecata, sa nu mi se spuna ca termenul este prescris). multumesc

Alte discuții în legătură

Mai am ceva de facut katap katap In octombrie 2007 am imprumutat un prieten cu 20 000 ron ca sa si cumpere o masina noua si drept garantie, am luat o pe firma mea( cabinet medical) urmand ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale sole_io sole_io Buna, Am luat in 2008 un credit de nevoi personale , fara garantii si giranti. Ultima rata platita sf anului 2008 , ulterior dupa 3 luni am aflat fara ... (vezi toată discuția)
Decadere din dreptul de a mai depune probe !?! katap katap In octombrie 2007 am imprumutat un prieten cu 20 000 ron ca sa si cumpere o masina noua si drept garantie, am luat o pe firma mea( cabinet medical) urmand ca ... (vezi toată discuția)