un salariat s-a prezentat la dep. resurse umane cu decizia de incapacitate de munca grad 3. acestuia i s-a facut un act aditional ca isi continua activitatea in baza aceluiasi contract dar se modifica timpul de lucru la 4 ore. el nu si-a depus cerere la casa de pensii pentru pensie de invaliditate si nici societatea nu i-a intocmit dosar de pensionare . el a pierdut 3 luni . cine este responsabil ? multumesc !
Am un salariat cu 71 zile concediu medical cod 14 (neoplazii). A mai adus si pentru luna august CM (inca 31 zile) dar fara avizul medicului expert. Incepand cu a 91 zi trebuie viza medic expert si in cazul neoplaziilor ? Multumesc !
am un slariat cu contract de munca pe perioada determinata din data 01.10.2011 pana 01.10.2012. beneficiaza de indemnizatie de somaj daca este disponibilizat cu 01.09.2012?
daca salariatii presteaza munca suplimentara in constructii este obligata firma sa declare la ITM munca suplimentara ? este suficienta evidentierea in pontaje si in state ? multumesc .
am un salariat cu contract de munca pe perioada determintata care-i expira pe 03.11.2012. se poate interveni cu un act aditionala de modificare a contractului sa devina pe perioada nedeterminata incepand cu 08.08.2012 ? nu am gasit raspuns in codul muncii . multumesc !