Buna ziua,
Am urmatoarea problema si sper ca ma puteti ajuta. Am depus cerere pe calea procedurii speciale (persoana juridica) pentru recuperare creanta impotriva unei persoane fizice si mi a fost respinsa ca neintemeiata, cu drept de atac pe dreptul comun. As vrea sa stiu daca se poate... in cazul asta trebuie sa invit din nou partea la mediere si sa comunic notificarea prin executor sau scrisoare cu confirmare de primire? si pe dreptul comun ce temei legal invoc - actiunea in pretentii sau ce anume?
Multumesc!
Buna ziua,
Am si eu va rog o intrebare. Pentru cheltuielile comune (paza; iluminat exterior, curatenie etc.) dintre 2 societati se poate face un contract de servicii administrative? sau ce temei legal exista pentru aceste cheltuieli comune?
Multumesc!
Mersi mult...dar, personal nu mi se pare normal...cred ca ar fi trebuit sa dam dupa noile coduri, doar acum pe astea le au in vedere instantele de judecata...dar pentru noi este mai bine :D...cred...
Buna,
Am si eu va rog, o nelamurire in ceea ce priveste examenul de admitere in Barou 2012. Examenul se va da dupa noile coduri?
Normal asa ar fi, insa eu nu am gasit nicaieri aceasta mentiune.