Buna ziua, am facut un abonament la o firma de telefonie mobila in Elvetia , din cauza pandemiei mi-am pierdut locul de munca si 3 luni nu am putut achita acel abonament , dupa 3 luni am vrut sa achit din nou dar am constatat ca mi s-au pus niste penalitati imense , am incercat sa discut cu operatorul de telefonie mobila si sa incerc o esalonare si neplata penalitatilor dar nu au vrut sa auda , au spus ca in termen de 14 zile sunt obligat sa platesc , altfel voi fi dat in judecata, intrebarea mea este , Ce pot face pentru aceasta speta?Multumesc
Buna ziua, am fost administratorul unei firme care este in proces de faliment, am primit o citatie acasa de la administratorul judiciar al firmei care a deschis proces pe numele meu pentru Angajarea raspunderii conform art.138 din Legea 85/2006. Ce trebuie facut in cazul de fata?daca nu am nici un bun pe numele meu ce se va intampla?astept raspuns .multumesc
Buna ziua, am avut un credit la o banca pe care nu am mai reusit sa il achit, am primit acasa o instiintare de la executorul silit ca se va face oprire pe orice venit inclusiv pensie. Dupa o luna de la primirea hartiei , m-am dus la banca si am constatat ca am contul blocat, mentionez ca am o pensie de 1000 de lei .eu stiam ca se face oprire doar pe 1/3 din pensie. Intrebarea mea este daca trebuia opritata toata suma provenita din pensie si daca este legal.Multumesc