avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am facut un abonament la o firma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am facut un abonament la o firma de telefonie mobila ...

Buna ziua, am facut un abonament la o firma de telefonie mobila in Elvetia , din cauza pandemiei mi-am pierdut locul de munca si 3 luni nu am putut achita acel abonament , dupa 3 luni am vrut sa achit din nou dar am constatat ca mi s-au pus niste penalitati imense , am incercat sa discut cu operatorul de telefonie mobila si sa incerc o esalonare si neplata penalitatilor dar nu au vrut sa auda , au spus ca in termen de 14 zile sunt obligat sa platesc , altfel voi fi dat in judecata, intrebarea mea este , Ce pot face pentru aceasta speta?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:31, 26 Mai 2021
sa consultati un avocat acolo in Elvetia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila Muresan Felicia Muresan Felicia Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)