avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA:OPRIRE TOTALA A PENSIEI
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA:OPRIRE TOTALA A PENSIEI

Buna ziua, am avut un credit la o banca pe care nu am mai reusit sa il achit, am primit acasa o instiintare de la executorul silit ca se va face oprire pe orice venit inclusiv pensie. Dupa o luna de la primirea hartiei , m-am dus la banca si am constatat ca am contul blocat, mentionez ca am o pensie de 1000 de lei .eu stiam ca se face oprire doar pe 1/3 din pensie. Intrebarea mea este daca trebuia opritata toata suma provenita din pensie si daca este legal.Multumesc
Cel mai recent răspuns: geogeogeo , utilizator 12:05, 10 August 2012
Doamnule, a fost blocat contul pt ca in cont intra sau pot intra si alte sume.
Mergeti cu talonul de pesnie la banca si aratati-le ca aia e toata pensia. cereti-le sa va elibereze 2/3 din pensie, pe care v-o retine ilegal executorul.
multumesc pentru raspuns.Ma voi duce la banca cu talonul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Poprire Zoff Zoff Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)