avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate diana225

Activitate diana225

Citatia am primit-o in a doua parte a lunii iunie, iar faptul care m-a impiedicat sa vorbesc cu un avocat a fost lipsa mea din tara din cauza problemelor personale. Daca motivez acest lucru in aceasta cerere ma ajuta in vreun fel ?
Multumesc
Exista o cerere tip actuala pe care as putea sa o completez si semnez in vederea amanarii unui proces civil in vederea angajarii unui aparator ales, proces care se afla in stadiul de prima infatisare ?
Care sunt sansele ca aceasta cerere sa nu fie acceptata iar procesul sa se judece in lipsa ?
Aceasta cerere poate fi depusa la dosar de catre o alta persoana ? deoarece eu sunt plecata din tara .
Multumesc
Răspuns la discuția Proces civil
Daca formulez aceasta cerere, intampinarea va putea fi depusa de catre un avocat la al doilea termen fara nici un fel de problema ?
Multumesc
Am trait in concubinaj 5 ani cu fostul iubit, timp in care impreuna am renovat o casa la tara, casa care nu este pe numele meu ( nu s-a facut succesiune iar casa este inca pe numele bunicului decedat, iar prin intelegere de comun acord intre tatal meu si matusa mea, casa respectiva i-a revenit tatalui meu ( decedat si acesta de putin timp). Fostul prieten a scos din banca 2 rate, pentru renovarea casei, iar munca a fost depusa de tata, fostul prieten si eu, fostul prieten mai aducand la munca rareori niste baieti care nu erau platiti. Impreuna noi doi am achitat ratele lunare, am mobilat si utilat complet casa. Au intervenit probleme intre noi si ne-am separat, eu am plecat in Italia pentru a achita datoriile bancilor pe numele lui.In acest timp am trimis lunar banii de rate. Am achitat integral cele 2 rate dupa 9 luni. I-am dat si toate bunurile din casa, bunuri cumparate in comun. In plus din Italia i-am trimis bani pentru a-si inmatricula masina care este pe numele lui. Am chitante pentru toate acestea. Acum el ma da in judecata pentru a-mi cere despagubire pentru munca depusa, se considera inselat, imi cere sa-i platesc si o a treia rata pe care el a scos-o din banca, bani cu care si-a infiintat o firma pe numele lui, invocand faptul ca banii castigati prin firma i-a investit tot in casa. Imi cere 5000 euro . Ce sanse am in acest caz ?? ( mai mentionez faptul ca de un an traiesc hartuita de el, pentru faptul ca nu mai dorec sa ne impacam, exista si o plagere la politie in acest sens ) . Multumesc
Răspuns la discuția Proces civil
Multumesc pentru raspunsul prompt. In cazul asta mai am 2 intrebari. Cat timp dureaza formularea intampinarii de catre un avocat si cu cat timp inainte de prima infatisare aceasta trebuie depusa?
Discuție Proces civil
Impotriva mea s-a initiat un proces civil, as dori sa stiu consecintele in cazul in care din imposibilitate atat finainciara cat si din cauza ca sunt plecata din tara, nu depun intampinare si nu ma prezint la aceasta prima infatisare. In ce fel ma afecteaza acest lucru ? Ce alta posibilitate am? Doresc sa angajez un avocat deoarece in instanta mi se cer despagubiri, dar nu am posibilitatea aceasta pana la prima infatisare. Multumesc