Bună ziua! Sunt în concediu de creștere copil pana la sfârșitul lunii februarie. Între timp mi-am găsit un alt loc de muncă la care ar trebuii să încep în data de 01.02.
Cu ce dată trebuie sa fac cererea de incetare a suspendării și cererea de incetare a contractului individual de munca (acordul părților)? Cu data de 31.01 sau 01.02? Noul contract de muncă va fi facut în data de 31.01 cu începere în data de 01.02.
Va mulțumesc!
Buna ziua! Baietelul meu urmeaza sa faca 2 ani pe data de 03.03.2017. Nu am stiut ca vor dura atat procedurile pt obtinerea gradului de handicap si e posibil sa fiu chemata la comisie, implicit sa primesc certificatul exact pe data de 03.03.2017. Imi va afecta cu ceva prelungirea, voi mai putea sa fac prelungire? In legatura cu luna tatalui, sotul meu are o interupere de 1 luna de zile inainte cu 12 luni de a se naste copilul? Are dreptul sa ia ultima luna sau nu? In cazul in care el e indreptatit sa ia ultima luna nu va putea sa o ia inainte de a face copilul 3 ani? Va multumesc!
Buna ziua! In aproximativ aceeasi situatie sunt si eu. Baietelul meu urmeaza sa faca 2 ani pe data de 03.03.2017. Nu am stiut ca vor dura atat procedurile pt obtinerea gradului de handicap si e posibil sa fiu chemata la comisie, implicit sa primesc certificatul exact pe data de 03.03.2017. Imi va afecta cu ceva prelungirea, voi mai putea sa fac prelungire? In legatura cu luna tatalui, sotul meu are o interupere de 1 luna de zile inainte cu 12 luni de a se naste copilul? Are dreptul sa ia ultima luna sau nu? In cazul in care el e indreptatit sa ia ultima luna nu va putea sa o ia inainte de a face copilul 3 ani? Va multumesc!
eu am anuntat la firma...am facut cerere la care am atasat o adeverinta medicala de la medicul de familie. este inregistrata si stampilata, insa din cate am inteles nu am fost declarata la ITM
Buna ziua si la multi ani! Am o mica nelamurire. Sunt insarcinata in 30 de saptamani si momentan ma aflu in CM pana pe data de 15.01 urmand apoi din data de 16.01 sa intru in concediu de maternitate...tocmai am aflat ca magazinul unde lucrez se va inchide (firma mai are si un depozit si inca un magazin). Vroiam sa va intreb ce se va intampla cu mine exact (lucrez la aceasta firma din luna martie 2013)...voi intra in somaj? imi va afecta asta calculul indimenizatiei de maternitate, respectiv crestere copil? Va multumesc mult!
Multumesc pentru raspuns...nu e o problema deoarece activitatea mi-o desfasor mai mult acasa...lucrez pe calculator. In privinta contractului civil intra si el in calculul indemnizatiei de crestere a copilului, nu? Nu cred ca o sa fie o problema ca lucrez la alta firma cu contract civil in perioada concediului medical la firma unde am CIM pentru calculul indemnizatiei,nu?
Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca din martie anul trecut. Din luna noiembrie lucrez part time la o firma cu contract civil perioada determinata (respectiv noiembrie si decembrie 2014). Din luna decembrie la firma unde lucrez cu CIM am intrat in concediu medical (sunt insarcinata si conditiile de munca nu sunt foarte darnice cu mine). E vreo problema daca am continuat sa lucrez acasa la firma unde am contractul civil? Si inca o intrebare-imi mai pot prelungi contractul civil pentru inca cateva zile in ianuarie,desi el a incetat in decembrie? Multumesc mult