Buna ziua!
Acum ceva timp,prin 2008,tatal meu a deschis 2 conturi la BRD pentru mine si fratele meu ,pentru a primi acolo alocatia. Din spusele lui,a facut doar cererea de deschidere a conturilor,dupa care a fost sunat/chemat la banca si i s-a spus ca mai trebuie sa aduca niste acte la dosar,moment in care tata le-a zis ca renunta la tot pentru ca nu doreste sa isi piarda timpul cu stransul actelor etc.
Intre timp eu mi-am deschis un cont de student in 25/12/2013,pentru care nu trebuia sa platesc niciun comision pe o perioada de 1 an...insa cand am deschis contul nimeni nu mi-a zis nimic de existenta celuilalt cont...
Azi am fost la banca si am aflat ca am de platit comisioane de pe contul de student din luna octombrie 2014 ,desi teoretic pana in decembrie beneficiam de gratuitate,iar de pe contul de alocatie,am de platit comisioane care s-au strans din februarie 2008 si pana acum,in valoare de 70 lei + inchiderea contului respectiv 30 lei....Fratele meu are de platit 50 de lei (desi tata ne-a facut conturile in acelasi timp) +30 lei taxa de inchidere a contului.
Cand i-am cerut detalii doamna de la banca habar nu avea ce sa imi spuna....ca sa nu mai zic ca a scos o situatie a contului meu din 2008,cu comisioanele si a refuzat sa imi dea chiar si o copie.Mi-a spus ca sunt confidentiale...dar nu pot intelege confidentiale fata de titularul contului????
In mod normal,daca un cont nu este folosit o perioada mai lunga de timp,nu ar trebui sa devina inactiv sau macar sa te instiinteze despre situatia contului?
Of scuze,am uitat sa zic ca mi-a indoit usile fata/spate dreapta si aripa din spate dreapta. El si-a julit doar spoilerul pe fata foarte putin .A mea e cam indoita:| Si da nu aveam asigurare,era expirata (azi s-a produs accidentul) si tot azi mi-a facut alta asigurare pe un an.Si maine mergem la astra asigurari sa vedem ce rezolvam.Mersi.
Buna seara! In seara asta am facut accident cu masina ,insa NU am fost eu de vina,deoarece eram pe drum cu prioritate iar un batran care avea si probleme cu vederea,nu a mai oprit la STOP ,deci nu s-a asigurat si a intrat cu viteza in intersectie,in ciuda faptului ca oamenii care erau in preajma au vazut ca eu veneam si i-a facut semn,a tipat la el sa stea acolo si nu a oprit.Eu nu am avut cum sa mai evit(nu aveam viteza deloc mare-in jur de 30 km/h) deoarece in stanga mea erau parcate masini si intram in ele,deci a trebuit sa incerc sa mentin directia.
Acum problema este ca tata mi-a facut asigurarea si a zis ca e totul in regula,dar am descoperit cand scriam constatarea amiabila ca imi expirase din aprilie X(. S-a dus fratemiu si mi-a facut-o tot azi,maine urmand sa ma intalnesc la asigurari cu batranul sa vedem ce se rezolva.Voi ce ziceti sa fac?Amenda nu cred ca mai primesc,insa ma tem ca nu imi da despagubiri etc.Multumesc!