avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca de acasa fara acte-control Anaf
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca de acasa fara acte-control Anaf

Buna seara. Ce riscuri sunt daca acasa(servicii de manichiura) ,fara sa imi infiintez firma ,PFA.... in cazul unui control?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 12 Noiembrie 2016
Veti fi acuzata de evaziune fiscala si probabil de "munca la negru" daca mai exista o alta persoana care va ajuta in aceasta activitate cu care nu aveti incheiat un c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa spre comercializare? camely07 camely07 Buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa, la comanda, fara a avea o firma si autorizatie in acest sens. ... (vezi toată discuția)
Schema evaziune pfa ContSters166114 ContSters166114 Am intalnit un nou tip de evitare a platii taxelor si impozitelor in cadrul companiilor cu un numar suficient de mare de angajati: - lunar, un grup redus de ... (vezi toată discuția)
Angajat cu timp partial de munca poate avea si contract de comision pt alte sarcini? Anish Anish In cadrul unei firme,un angajat care are contract de munca pe 2 ore zilnic pt executarea de prestari servicii deratizare,poate avea si contract de comision ca ... (vezi toată discuția)