Buna dimineata ,
Merci frumos pentru mesaj si pentru aceasta notificare.
Avem cumva si un text de lege care prevede acest lucru ?
Cei de la Administratia Cimitirelor au intocmit contractul in mod eronat si acum zic ca trebuie sa platim si spatiul acela dintre mormant si gard.
Merci frumos,
ALexadnru Madalin
Buna ziua ,
In cazul in care contractul cu privire la un loc de vechi a fost făcut greșit , cine ar trebui sa plătească corectarea acestuia ?
Menționez faptul ca masiratorile n au fost făcute corect .
Măsurătorile se fac in general fix cât tine mormântul , sau se măsoară și distanță dintre mormânt și gardul care împrejmuiește mormântul ?
Merci frumos ,
Mădălin
Buna ziua Flory_mr ,
Multumesc frumos pentru mesaj.
O sa fac o cerere in scris catre Presedintele Asociatiei, cerere in care sa mi se dea toate informatiile cu privire la aceste cheltuieli.
20 lei lunar nu este o suma colosala insa 20 lei inmultit cu sute de apartamente ... lunar sunt stranse niste sume colosale...
Multumesc mult de tot :-)
Buna ziua Florin,
Multumesc frumos pentru informatiile oferite.
Cei de la departamentul de contabilitate mi au zis ca responsabilitatea comunicarii informatiilor solicitate de mine, apartine Comitetului executiv, acesta fiind detinatorul arhivei asociatiei de proprietari. La acest moment, acest comitet nu exista prin urmare, n-ar exista o persoana care mi dea informatii cu privire la : suma colectata de la darea in folosinta a Ansamblului Rezidential [ 2 ani ], in ce s-a investit, daca s-a investit,
Personal nu vad nicio investitie in absolut nimic din ceea ce s-a promis si tocmai de aceea cred ca undeva ceva se ascunde ceva [ cred ].
Ma gandesc ca poate in lipsa comitetului executiv , Presedintele Asociatiei imi poate da aceste infromatii de care am nevoie :S .
Merci frumos,
Madalin
Buna ziua Ynocentta,
Multumesc frumos pentru E-mail.
Cand am fost la administratie si am platit taxa lunara l-am intrebat pe acel domn cat timp mai trebuie platit acest Fond de Investitii si mi-a zis ca nu stie si sa iau legatura cu cei de la departamentul de contabilitate. Cei de la departamentul de contabilitate mi-au zis ca nu intra in gestiunea lor acest lucru [ ceea ce mi se pare putin cam ciudat : ma gandesc ca printre atributiile lor zilnice ar trebui sa aibe acces si la aceste informatii . Este un haos total in aceasta administratie. Nimeni nu stie nimic, sunt trimis de la un departament la altul si nimeni nu stie sa mi zica concret despre ce e vorba . Deci mai mult ca sigur ar trebui sa iau legatura cu Presedintele Asociatiei. Sper ca el sa fie in masura sa imi ofere informatiile necesare , informatii insotite de dovezi . Sunt colectate sume exagerat de mari lunar fara ca noi , locatarii sa vedem vreo investitie facuta.
Multumesc frumos pentru timpul acordat :-)
O zi cat mai frumoasa,
Madalin
Buna ziua Ynocentta ,
Multumesc frumos pentru email .
Deci in principiu ar trebui sa iau legatura cu Presedintele Asociatiei...
Multumesc mult de tot pentru informatie :-)
O zi cat mai frumoasa, :-)
Buna ziua Vali,
Multumesc frumos pentru mesaj.
Teoretic, in urma cu 2 ani am semnat o fisa in care imi dadeam acordul ca sunt ok cu plata acestei sume de 20 lei lunar, doar ca nu mi mai aduc aminte daca era mentionata acolo si o perioada anume sau nu [ voi cere o copie de la administratie ].
Este vorba de un Fond de Investitii. Prima data mi s-a zis ca se doreste marirea locului de joaca pentru copii, inlocuirea barierei cu un gard electric si serviciile de curatenie apoi dupa o perioada de timp mi s a zis ca de fapt se doreste achizitionarea unor rasteluri pentru biciclete si marirea locului de joaca [ deci se pare ca nimeni nu stie de ce strag acei bani ].
La Asociatie cand am intrebat pe ce perioada de timp vom aduna acesti bani, s-a dat din umeri si am fost trimis la departamentul de contabilitate. La contabilitate cand m am dus mi au zis ca ei nu au aceste informatii , nu stiu nimic, si ca Asociatia noastra nu dispune de un comitet executiv.
Mi se pare super aiurea pentru ca practic platim ceva dar nus stiu ce, pe ce perioada de timp, unde sunt banii, daca mai sunt, in ce s au investit :)) . Ideea principala este ca nu s au achizitionat nici rasteluri, nici locul de joaca nu s-a marit, nici curatenie nu este , administratia nu se implica absolut deloc , este un haos total si teoretic as vrea sa fac o reclamatie/ sesizare dar nu stiu care e procedura :S .
In conditiile in care asociatia ma trimite la contabiliate iar contabilitatea la administratie, ma duce cu gandul ca banii astia intra in buzunarul cuiva, Cred. Nu-s sigur.
Multumesc frumos ,
Madalin
Buna ziua dragilor,
As avea nevoie daca se poate de cateva infromatii cu privire la HG1588 - Art. 17.
Pentru o asociatie de propietari este perceput lunar un Fond de Investitii .
Mentionez faptul ca acesta exista de 24 de luni. Asociatia nu imi poate da nicio informatie cu privire la cum au fost gestionati acesti bani, in ce au fost investiti, daca au fost investiti . Mai mult decat atat, cei de la departamentul de contabilitate imi spun ca nici ei nu au acces la aceste informatii deoarece asociatia nu beneficiaza ce un comitet executiv .
Ce se poate face in aceasta situatie ?Oare cu cine ar trebui sa iau legatura pentru a afla mai multe informatii ?
Care sunt oare repercursiunile in cazul in care as refuza sa platesc acest Fond de Investitii ? Mentionez faptul ca acum 2 ani am semnat o fisa in care imi exprimam acordul cu privire la acest fond de investiii insa singura problema e ca din ceea ce s-a promis, nu s-a facut.
Multumesc frumos,
Madalin
Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in prezent sunt la cea de-a doua facultate, la drept in anul 2). Am sunat la Scoala de Grefieri iar doamnele de acolo, foarte grabite, iritate, enervate in 2 secude m-ai lamurit zicandu-mi ca nu e posibil. Totusi acolo pe site-ul oficial al Scolii Nationale de grefieri am gasit diferite anunturi si pentru cei care au studii medii.
O alta intrebare ar fi daca are cineva idee cand va avea lor urmatorul concurs pentru ocuparea unui loc pe post e grefier ( dar nu pentru un loc vacant ).
O seara placuta in continuare tututor.
PS: astept un mesaj aici sau pe mail-ul meu alexandru1990sm@yahoo.com