avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de veci.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de veci.

Buna ziua ,
In cazul in care contractul cu privire la un loc de vechi a fost făcut greșit , cine ar trebui sa plătească corectarea acestuia ?
Menționez faptul ca masiratorile n au fost făcute corect .
Măsurătorile se fac in general fix cât tine mormântul , sau se măsoară și distanță dintre mormânt și gardul care împrejmuiește mormântul ?
Merci frumos ,
Mădălin
Cel mai recent răspuns: alexandru1990sm , utilizator 09:00, 28 Mai 2019
Masuratorile vizeaza strict locul de inmormantare
Buna dimineata ,
Merci frumos pentru mesaj si pentru aceasta notificare.
Avem cumva si un text de lege care prevede acest lucru ?
Cei de la Administratia Cimitirelor au intocmit contractul in mod eronat si acum zic ca trebuie sa platim si spatiul acela dintre mormant si gard.

Merci frumos,
ALexadnru Madalin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea mormintelor A catunul A catunul Daca ma poate lamuri cineva... Am in spatele casei doua morminte ale parintilor celor de la care am cumparat acum 6 ani casa si pamantul. Au fost inmormantati ... (vezi toată discuția)
Distanta intre morminte in cimitire ancatimbus ancatimbus Am mama ingropata la cimitirul Izvorul Nou,deoarece persoanele care detin groapa alaturata au montat un gard (DE 1,20m),am fost nevoita sa execut o lucrare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu ... Diana Feder Diana Feder Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)