avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate jonny81

Activitate jonny81

buna ziua o intrebare pe 01.09.2012 am primit o sanctiune de 5% pe 1 luna am atacat in instanta iar instanta a dispus inlocuire sanctiunii de 5% cu mustrare scrisa in data de 20.06.2013 fiid definitiva si irevocabila mentionez ca sa sunt functionar public am cerut restituire drepturilor salariale si o copie dupa radierea sanctiunii respectiv a mustrarii scrise conform
LEGEA nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (R). si surpriza .institutia imi da o decizie imi care imi scrie ca incepad cu data de 01.07.2013 se ilocuieste sanctiune de 5% cu mustrare scrisa si practic trebuie sa mai treaca 6 luni sa se radieze sanctiune
eu stiu ca daca a fost inlocuita sanctiune de 5% cu mustrare scrisa practic mustrarea scrisa incepe cu data de 01.09.2012 cand a fost data respectiva decizie de 5% si se radiaza peste 6 luni de zile adica in data de 01.03.2013 iar la ora actuala ar fi trebuit radiata imi puteti explica exact cum trebuie fie decizia mea de radiere a sanctiunii
Răspuns la discuția Comunicare decizie judecatoreasca
cum se face cerere de urgentare a redactarii si comunicarii hotararei
ok dar la mine au trecut 2 luni si si nu am primit comunicarea sa pot face actele mai departe sa imi recuperez banii si alte drepturi deoarece ei au dreptul la recurs de 15 zile dupa comunicare
si cat mai dureaza daca nu e redactata au trecut 2 luni
buna ziua o intrebare am avut un proces cu institutia pe care l-am castigat dar inca nu am primit actele oficiale si deja au trecut 2 luni pe forumul tribunalululi este scris ca imi admite cerere si obliga institutia cu termen de recurs in 15 zile de la comunicare dar nu am primit nici acum comunicarea cu toate ca pe saitul oficial este trecut de 2 luni ce pot face
ok deci trebuie sa astept acum sa faca recurs
am contestat taxa de poluare si am primit raspunsul

ra
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
10/04/2012 Amână cauza
Solutie: pentru a se introduce în cauză chematul în garanţie
25/09/2012 Admite cererea
Solutie: Respinge excepţiile ca nefondate. Admite acţiunea. Admite cererea de chemare în garanţie.
Pagina 1

Ultima actualizare: 25.09.2012

mai exact ce inseamna si ce urmeaza acum
ok multumesc
am facut plangere prealabila la institutia care a dat decizia conform art.7 din legea 554/2004 contencios administrativ sa atac actul si in instanta acum sau sa astept raspunsul
cum ma sfatuiti
as dori din tot sufletul un model de contestatie pt institutie si unul pt instanta contencios adimistrativ
si ce taxte trebuie platite la instanta