Daca vanzatorul refuza sa dea declaratia ca a primit banii de la banca,ma afecteaza pe mine ca cumparator? Contractul de vanzare-cumparare l-am facut .
Pentru persoana fizica ,nu pot sa merg eu personal,si as vrea sa stiu daca pot trimite fratele meu sa solicite un C F al garsonierei unde sunt eu proprietara.
Creditul prima casa care l-am solicitat nu acopera diferenta dintre avans si pretul apartamentului,eu vreau sa mai dau si cash,asta am uitat sa specific,ca voi aduce la semnarea CVC diferenta.
Ce sanse am sa-mi fie aprobat dosarul daca in antecontract am uitat sa specific ca diferenta dintre avans si credit o voi da vanzatorului la semnarea CVC?
am specificat doar pretul apartamentului si avansul de 5% care lam dat .
La achizitionare eu vin cu 20% din valoare,iar diferenta facem credit la banca ,pe care urmeaza sa-l platim impreuna.Se poate mentiona in contract acest lucru?
daca achizitionez o casa impreuna cu viitorul meu sot cu bani din banca,si o parte din bani o am eu stransa ,dupa un eventual divort pot recupera cumva suma pe care eu o investesc la inceput?