Sprijinul consta in a formula catre Institutia Avocatul Poporului o petitie care, la vremea la care am solicitat sprijinul, am considerat ca nefiind jurist nu ma voi descurca sa atac mai multe acte normative care imi ingradesc drepturi si libertati fundamentale.Intre timp, am formulat acea petitie si astept rezolutia.Va multumesc pentru interes si regret intarzierea.
As dori sa aflu daca sintagma "rezolutie fara deschidere de dosare" presupune si varianta unui raspuns nefavorabil.
Nu am un raspuns oficial ci doar mi s-a comunicat de la dispeceratul institutiei.
Va multumesc.
Buna ziua,
As dori sprijin din partea dvs. pentru initiere modificare acte normative in vigoare care sa ofere contribuabilului posibilitatea alegerii intre card si dovada plata contributiei la fond, avand in vedere corelarea introducerii datelor personale cu actele de identitate biometrice.
Multumesc.
este obligatoriu certificatul energetic ?
Buna ziua,
Este legala perceperea de comision la ridicarea de la ghiseul bancii, a salariului?
Multumesc aniticipat.
Sonia Nicolescu
Multumesc pentru raspunsul legat de amenda pentru neridicarea acestuia.
De fapt, ar fi trebuit sa intreb care sunt articolele din Constituie care sunt incalcate vis a vis de imposibilitatea de a beneficia de actul medical in varianta in care sunt angajat si platesc aceste servicii.
Multumesc, cu respect
Sonia Nicolescu
Buna ziua,
Va rog sa precizati, daca refuzarea cardului de sanatate eliberat la nivel national implica plata unor amenzi.
Multumesc, cu deosebita consideratie,
Sonia Nicolescu
Buna ziua,
In calitatea pe care o am, de ce nu am voie sa consult dosarul?Conform carui articol reprezinta aceasta o interdictie?
Multumesc pentru sprijin.
Buna ziua,
Am obtinut in instanta, pentru mama mea, "actualizarea la zi, cu indicele mediu de crestere a preturilor pt fiecare transa reprezentand procentul de CASS aplicat asupra partii de pensie care depasea nivelul de 740 lei, corespunzator perioadei ianuarie 2011-aprilie 2012, incepand de la data de 13.03.2012, a pronuntarii deciziei nr.223 a Curtii Constitutionale si pana la restituirea efectiva a fiecarei transe." adresandu-va multumiri pe aceasta cale. In 15 zile, aceasta devine definitiva, daca nu este declarat recurs de catre Casa Jud.de Pensii.
Va rog sa ma ajutati in continuare, cu modalitatea de calcul (felul in care se aplica acei indici la suma de 40,7lei/luna), care a existat la un moment dat pe site, pt a exista o verificare a sumelor ce urmeaza a fi primite. De asemenea, exprimarea din paragraful de mai sus, dat ca citat din sentinta civila comunicata, trebuie interpretata ca fiind luata ca data de referinta/raportare ziua de 13.03.2012 fata de fiecare luna din perioada ianuarie 2011- aprilie 2012, iar sumele se vor primi aferente fiecarei transe lunare restituite (40,7 lei+actualizare), conform O.U.G 17/2012?
Va multumesc!