avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Card national de asigurari sociale de sanatate vs. ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Card national de asigurari sociale de sanatate vs. adeverinta contributie CASS

Buna ziua,

As dori sprijin din partea dvs. pentru initiere modificare acte normative in vigoare care sa ofere contribuabilului posibilitatea alegerii intre card si dovada plata contributiei la fond, avand in vedere corelarea introducerii datelor personale cu actele de identitate biometrice.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicolescusonia , utilizator 11:43, 13 Ianuarie 2015
Si in ce consta sprijinul?
Sprijinul consta in a formula catre Institutia Avocatul Poporului o petitie care, la vremea la care am solicitat sprijinul, am considerat ca nefiind jurist nu ma voi descurca sa atac mai multe acte normative care imi ingradesc drepturi si libertati fundamentale.Intre timp, am formulat acea petitie si astept rezolutia.Va multumesc pentru interes si regret intarzierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura de ridicare a unei exceptii de neconstitutionalitate? robintel robintel Buna ziua, Considerand ca OUG 114/2013 aduce atingere unor principii constitutionale prin formularea: \\"luându-se în considerare imperativul ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)
Am fost amenintati ca vom fi impuscati in fata copilului nostru minor ramyy3 ramyy3 intr o zi de duminica am iesit la plimbare impreuna cu sotul meu si fiica noastra minora in varsta de 2 ani si 7 luni cu atv pe dealul de la marginea padurii ... (vezi toată discuția)