avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Activitate elenor

Activitate elenor

Răspuns la discuția Violenta in Familie
daca s-au sustras bunuri din casa fara ca sa fie impartite deja , cred ca trebuie sa aveti la indemana acte doveditoare ,chitante,martori etc ca aceste bunuri erau in imobil si au fost sustrase de catre sot fara voia ta poti sa depui plangere la politie in calitate de furt....
NU INAINTE DE CASATORIE NU AM STABILIT NIMIC ,CONTRACTUL ESTE PE NUMELE MEU ,IAR EL NU ESTE TRECUT,DECI NU AFECTEAZA CU NIMIC SA INTELEG IN CAZUL DE UN DIVORT SAU CEVA GENUL: NU ARE DREPT DIN CATE AM AUZIT ORICUM MULTUMESC MULT.
Răspuns la discuția custodie
O! nu s-a inteles gresit desigur ca trebuie sa mergeti mai departe pt drepturile copilului asta isi doreste orice mama, eu am raspuns la raspunsul domnului patrascu cu mentionarea:
Stati linistita ca nu va ia nimeni copilul,tatal biologic a recunoscut copilul? cam asa suna desi ati explicat clar problema....

sigur nu este nevoie sa iasa din casa momentan doar ca vroiam sa stiu daca are drepturi la apt in cazul de a-si vrea sa il vand atunci eu cred ca din start si adresa lui se va anula sau cum ?desi vor fi alti propietari?
deci este posibil sa fie data afara nu are drepturi in calitate de sotie?
buna.., intru din nou in subiect casa parintilor mei este construita pe pamintul bunicilor, ei acum de curind au decedat bunicii le-a promis ca vor merge sa treaca pamantul pe numele tatalui meu dar ?nu s-a mai intamplat asta.. a fost amanat din motive timp,etc , etc..acum la momentul de fata si tatal meu a decedat proiectul casei este pe numele lui acolo locuieste doar mama mea rudele (fratii) tatalui nu vor ca mama mea sa stea acolo ei spun ca nu are nici un drept este posibil sa o dea afara rudele zic ca doar noi, suntem 2 surori avem drept ea nu este posibil?:(
multumesc ma simt mai usurata ...pt ca din cate stiu eu si am auzit la prietenii lui asta ii era si scopul :)
Răspuns la discuția custodie
eu cred ca a spus destul de clar ca tatal biologic este casatorit si...... nu a mai vrut sa stie de ei...
buna ziua dragi prieteni a-si dori sa pun si eu o intrebare .... sunt casatorita si sotul meu a pierdut buletinul, inainte inca era pe adresa parintilor acum vrea sa il iau in spatiu la mine daca il iau! are vre-un drept la contractul apartamentului? in caz de vanzare trebuie acordul sau semnatura lui?devine si el:-/ proprietar pe acest apt?