avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa construita pe pamantul bunicilor...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa construita pe pamantul bunicilor...

buna.., intru din nou in subiect casa parintilor mei este construita pe pamintul bunicilor, ei acum de curind au decedat bunicii le-a promis ca vor merge sa treaca pamantul pe numele tatalui meu dar ?nu s-a mai intamplat asta.. a fost amanat din motive timp,etc , etc..acum la momentul de fata si tatal meu a decedat proiectul casei este pe numele lui acolo locuieste doar mama mea rudele (fratii) tatalui nu vor ca mama mea sa stea acolo ei spun ca nu are nici un drept este posibil sa o dea afara rudele zic ca doar noi, suntem 2 surori avem drept ea nu este posibil?:(
Cel mai recent răspuns: elenor , utilizator 18:08, 22 August 2012
deci este posibil sa fie data afara nu are drepturi in calitate de sotie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre mostenire Alecsy Alecsy Deci cum sa incep... Tatal meu a decedat pe data de 09.02.2015 Iar tatal meu nu prea avea tangenta la mama lui cand se ducea la ei era dat afara din curte si ... (vezi toată discuția)
Casa-mostenire ely_3n ely_3n O sa trec direct la problema fara a mai recurge la vreo introducere. Povestea pe scurt Eu si parintii mei am vandut apartamentul in care stateam si ne-am ... (vezi toată discuția)
Succesiune. Valushca Valushca Bunicul meu a decedat in anul 1995,sotia lui a decedat in anul 1980In urma lor au ramas 3 copii,doi baieti si o fata. Atunci cind s a casatorit primul copil ... (vezi toată discuția)