avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate gazdatunde

Activitate gazdatunde

Intrebarea mea e daca la sfarsit suspendare initial a fost 30.09.2024, cere suspendarea cu 30.08.2024,
trebuie modificat data sfarsit suspendare de la data de 30.09 la 30.08 si dupa aia incetare?
Trebuie modificat salariul la salariul minim pe economie daca nu lucreaza nici o zi?
Multumesc!

Bună ziua!
Va rog sa ma ajutați,dacă salariata e în Ccc, cere suspendarea si încetarea contractului de munca cu aceasi zi
-trebuie modificat salariul la salariul minim?
-trebuie modificat data sfarsit suspendare dacă cere încetarea suspendarii la 1 ani si 11 luni?(suspendarea a fost făcută pe 2 ani)
Va mulțumesc!
Ma scuzati , data incetare suspendare nu este 29.08 si data incetarii contractului daca e suspendat contractul pana la data de 28.08.2024?
Data sfarsit suspendare si data incetare suspendare trebuie sa fi la fel?
Azi trebuie sa trimit data incetarii suspendarii si maine data incetarii contractului?
Va multumesc !
Buna ziua!
o salariata este in CCC, copilul implineste 2 ani pe 28.09.2024, tatal nu cere ultima luna, salariata are contractul suspendat pana la data de 28.09.2024.
La 1 ani si 11 luni ar trebui sa inceapa activitatea, dar nu mai vrea sa lucreze.
Cum fac in Revisal, data incetare suspendare 29.08.2024 sau 28.08.2024?(eu inteleg ca data incetare suspendare este ziua urmatoare zilei nastere a copilului)
Trebuie modificat data suspendarii la data de 28.08.2024?
Incetare contract cu acordul partilor pe data de 28.08 sau 29.08?
V a multumesc!
Buna ziua!
Daca o salariata a nascut in anul 2022, am inteles ca acum luna tatalui este 2 luni, atunci trebuie sa inceapa salariata activitatea la 1 ani si 10 luni sau la 1 ani si 11 luni?
Va multumesc!
Pe 16.08.2024 trebuie sa trimit in Revisal sau pot sa trimit si cu data de 19.08?
Va multumesc!
Buna ziua!
o angajata e in CCC, ar trebui sa inceapa activitatea cu data de 29.08.2024,
dar nu mai vrea sa lucreze,
Ce trebuie facut in acest caz?
Trebuie sa scrie o cerere de demisie?
Va multumesc!
Buna ziua!
O angajata revine din CCC ,are data sfarsit suspendare pana la 19.09.2024(data nasterii copilului).
vrea sa inceapa cu data de 20.08.2024, ca sa primeasca stimulent de insertie,
Cum fac in Revisal, data incetare suspendare 19.08.2024 si trebuie trimis pe data 19.08 sau 16.08.2024 in Revisal?
Modificarea salariului pot sa trimit pe aceasi data?
Va multumesc!
Nu vrea să faca ce e scris in fisa postului.
A fost atentionat de mai multe ori,dar totusi nu am vrea să rămâne fara venit.
Bună ziua!
Cum ar trebui sa procedam,in cazul unui angajat,nu îndeplinește condițiile postului,cu ce articol ar trebui sa desfacem contractul de munca,ca să poate primi somaj?
Va multumesc!