Un credit pe firma cu ipoteca pe casa, se poate achita de o persoana fizica ?daca persoana este inregistrata pe ipoteca de gradul doi ,banca avand gradul unu si cu o luna in urma banca a facut restructurarea creditului,fara sa ceara persoanei fizice acceptul.
Am luat un credit pe firma si am girat cu casa ca persona fizica.Tot pentru firma am luat trei masini in leasing pe doi ani.Primul an nu am avut probleme cu ratele2008-2009.Al doilea an dupa ce am achitat rate de70000ron si mai aveam 45000ron a inceput asa zisa criza si problemele.Sa ma descurc am luat bani cu dobanda si sa ajuns la suma de17000euro cu acte la notar.Acum am mai mari greutati persoana sa dus la executor si a pus ipoteca grad2.si ma tot cheama executorul.Rata la banca este pana in2014.Va rog sa-mi spune-ti daca mai are rost sa platesc ratele la banca,au ramas 18000eur sau sa ma impac cu ideea ca am pierdut casa.MULTUMESC
Unui copil de 17 i-a rapit 4ani de sanatate,sport si chiar de viitor.Acum mai poate raspunde din punct de vedere juridic domnul doctor?A pus un diagnostic gresit verbal dar in hartiie altul .In schimb nu ne-a spus ca copilul poate face o operatie care il scapa de probleme.A spus ca are o inima ca un om de 54 de ani cu preinfarct.Am consultat alt medic si ne-a spus ca din punct de vedere anatomic inima este perfect sanatoasa .Problema la inima este o vena in plus care creeaza un fel de scurtcircuitat a inimi si se rezolva cu o operatie numita ablatie.Dar cine ii da ani inapoi copilului care acum este adult cu probleme de sanatate.Pote sa mai raspunda medicul?