avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CREDIT PE FIRMA poate fi achitat de o persoana fizica ?
Discuție deschisă în Executare silită

CREDIT PE FIRMA poate fi achitat de o persoana fizica ?

Un credit pe firma cu ipoteca pe casa, se poate achita de o persoana fizica ?daca persoana este inregistrata pe ipoteca de gradul doi ,banca avand gradul unu si cu o luna in urma banca a facut restructurarea creditului,fara sa ceara persoanei fizice acceptul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:38, 30 Aprilie 2013
Poate sa plateasca creditul persoana fizica si sa tina chitantele.
Dupa aceea se poate da in judecata firma pentru recuperarea datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare coplatitor?! gps gps eu si sotul avem un credit ipotecar in chf, pt care tocmai am facut o noua restructurare, si ne-au cerut sa avem un co-platitor, deoarece conturile noastre ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare crisn crisn Buna seara! Vreau si eu o lamurire,va rog Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se ... (vezi toată discuția)
vinzare /dare in plata / imobil la pers fizica (creditor) Klara77 Klara77 Buna seara ! Va rog frumos ajutati-mă cu un sfat legat de cum as putea sa trec apartamentul in care locuiesc , de pe persoana juridică pe persoana fizica ( ... (vezi toată discuția)