avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sa o iau de la inceput sau mai pot lupta?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sa o iau de la inceput sau mai pot lupta?

Am luat un credit pe firma si am girat cu casa ca persona fizica.Tot pentru firma am luat trei masini in leasing pe doi ani.Primul an nu am avut probleme cu ratele2008-2009.Al doilea an dupa ce am achitat rate de70000ron si mai aveam 45000ron a inceput asa zisa criza si problemele.Sa ma descurc am luat bani cu dobanda si sa ajuns la suma de17000euro cu acte la notar.Acum am mai mari greutati persoana sa dus la executor si a pus ipoteca grad2.si ma tot cheama executorul.Rata la banca este pana in2014.Va rog sa-mi spune-ti daca mai are rost sa platesc ratele la banca,au ramas 18000eur sau sa ma impac cu ideea ca am pierdut casa.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:35, 30 August 2012
Incercati o refinantare.
daca aveti cu ce plati ratele incercati sa le achitati ca este pacat sa pierdeti casa.mult nu mai este ,succes
Cel mai bine dvs stiti daca puteti duce creditele pana la capat sau nu.
Puteti incerca sa vindeti masinile sa platiti cat mai are firma de dat la banca, faceti apoi un credit la banca pt a-i achita aluia cat datorati.
Daca nu scapati repede de cat datorati camatarului, va afundati din ce in ce mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozibilitate plata rate bancare angajat angajat Am ramas fara serviciu in luna mai si de atunci am lucrat cu contract, legal, 1 luna si nu am mai avut posibilitatea sa imi achit ratele lunare la banca. Acum ... (vezi toată discuția)
Initiere executare silita Radu Mihai Radu Mihai In anul 2009 am contactat un credit de refinantare de la o banca care fiind acordat gresit si ilegal in acelasi timp din vina unui angajat al bancii m-a facut ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata credit auto Furis George Furis George Buna ziua . Acum 1 an de zile am achizitionat un autoturism printr-un credit auto pe 10 ani , iar plata ratei lunare catre banca s-a facut intotdeaua la timp . ... (vezi toată discuția)