avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imposibilitate de plata credit auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imposibilitate de plata credit auto

Buna ziua . Acum 1 an de zile am achizitionat un autoturism printr-un credit auto pe 10 ani , iar plata ratei lunare catre banca s-a facut intotdeaua la timp . Ce mi se poate intampla in cazul in care ajung in imposibilitate de plata ? Am citit contractul dar nu-mi este totul foarte clar . Valoare autoturismului a fost de 32.000 RON , iar pana acum am achitat 12 rate a cate 630 RON ( total 7560 RON ) . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 10:35, 9 Decembrie 2009
ar fi bine sa cereti o reesalonare a datoriei sau o perioada de gratie daca intampinati greutati si sa platiti cat de putin macar pt ca riscati sa pierdeti masina si sa ramaneti in continuare dator la banca
Vreo sansa sa pot preda creditul unei alte persoane ? Am un prieten care ar fi de acord sa-l preia . Multumesc !
Cesiunea contractului de leasing se poate face daca societatea de leasing este de acord. Daca prezentati situatia nu cred ca nu are de ce sa nu accepte avand in veedre ca deja sunt ff multe situatii similare cu a d-voastra.
Furis George a scris:

Vreo sansa sa pot preda creditul unei alte persoane ? Am un prieten care ar fi de acord sa-l preia . Multumesc !

da, daca acea persoana indeplineste conditiile de eligibilitate astfel incat sa poata prelua creditul cu acordul bancii. luati legatura cu banca

succes=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata credit auto Furis George Furis George Buna ziua . Acum 1 an de zile am achizitionat un autoturism printr-un credit auto pe 10 ani , iar plata ratei lunare catre banca s-a facut intotdeaua la timp . ... (vezi toată discuția)
Predare lesing-nu mai am bani de rate George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog urgent un sfat . Am preluat o masina pe firma si nu imi mai permit sa platesc ratele au inceput sa fie din ce in ce mai greoaie , sunt ... (vezi toată discuția)
Preluare firma autohot autohot .....asi dori sa preiau o firma cu activitate si contract in derulare,firma nu are datori fata de nimeni... ....se poate sa preiau firma prin contractarea ... (vezi toată discuția)