avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Predare lesing-nu mai am bani de rate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Predare lesing-nu mai am bani de rate

Buna ziua , va rog urgent un sfat .
Am preluat o masina pe firma si nu imi mai permit sa platesc ratele au inceput sa fie din ce in ce mai greoaie , sunt dispus va o dau degeaba dar numai sa scap de rate.
Este cineva care ma poate ajuta ?
Va multumesc anticipat .
O zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 10:19, 17 Octombrie 2009
Puteti sa cesionati contractul de leasing unei alte persoane ( fizice sau juridice) care sa doreasca acest lucru.
Se face cu acordul firmei de leasing, dupa ce ii analizeaza dosarul noului utilizator ( cesionar), acesta si dvs veti semna un acord de cesiune si dupa ce il semneaza si firma de leasing, ii dati masina si sunteti scapat.
Ideea e sa gasiti pe cineva care sa vrea masina si care sa corespunda ca venituri pt rata lunara.
In rest, daca doriti sa o dati inapoi la leasing, trebuie sa vorbiti cu ei, pt ca s-ar putea sa ramaneti si fara masina si sa platiti tot contractul, depinde de ce ati semnat.
ce masina aveti si la cine e leasingul?
Buna ziua.
Este o kia ceed si este la otp leasing.
Varianta cu cesionarea ar fi buna dar nu gasesc pe nimeni dispus sa preia rata de 210 euro pe luna + casco .
Va multumesc.
Intradevar, valoarea ratei ar putea sa fie un motiv pentru care sa nu gasiti un amator care sa corespunda criteriilor bancii. Iar OTP are conditii destul de "aspre" pentru ca cineva sa se incadreze. Mai ales acum cand nu se mai dau credite asa usor. Solutia ar fi sa gasiti pe cineva interesat, cu care sa faceti o hartie prin notariat, caruia sa-i predati leasingul. Daca asteptati sa va accepte banca, s-ar putea sa dureze foarte mult pana gasiti pe cineva corespunzator. Solutia este cu ceva riscuri, dar exista si persoane de buna credinta care va pot scapa de povara. Ar putea fi o solutie de moment, cu timpul, daca se indulcesc conditiile bancilor, veti putea sa o treceti pe numele acestuia. Nu este imposibil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
ContSters69724, utilizator
Buna ziua.
Va multumesc foarte mult.
O zi buna

Alte discuții în legătură

Renunt contract leasing auto ??? biancaga biancaga Buna ziua! DORESC SA RENUNT LA UN CONTRACT DE LEASING auto, cat mai rapid si cu cat mai putine probleme...motivul : nu-mi mai permit sa platesc rate. E vb de ... (vezi toată discuția)
Ajutor cesionare leasing n_i n_i Am nevoie de ajutor intr-o problema aparent simpla si logica (cel putin dupa parerea mea) dar practic foarte complicata. Am o masina cumparata in leasing prin ... (vezi toată discuția)
Of... leasing-ul! scolceag scolceag Am semnat un contract de leasing pentru un autoturism. Am primit autoturismul dar nu mi-a placut (era prea puternic, tractiune pe spate, etc) si m-am inteles ... (vezi toată discuția)