avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate daniel9

Activitate daniel9

Se poate recupera impozitul pe venit daca am lucrat in strainatate , sunt pe net anunturi cu firme care se ocupa cu astfel de servicii! Intrebarea sta in felul urmator !

E legal ? Daca reusesc sa il recuperez Anaf-ul il impoziteaza si ei ? Multumesc !
Răspuns la discuția Timbru de mediu
inseamna ca pot plati timbru de mediu si sa il retrag ulterior dupa vinderea masinii ?
Discuție Timbru de mediu
Buna ziua , ma puteti ajuta ? Acum 3 ani am cumparat o masina , am facut act de vanzare-cumparare toate bune si frumoase pana am vrut sa o vand , cand m-am dus la ANAF sa vad daca s-a recuperat timbru de mediu , cererea fiind depusa inainte de a-mi vinde masina iar dupa ce mi-a vandut-o a fost acceptata cererea si fostul proprietar si-a recuperat bani !

Intrebarea mea este : se poate recupera acest timbru dupa ce mi-a vandut-o mie ? Multumesc !
Buna ziua ! Am si eu o intrebare ! Am un an si 5 luni de prenatal si as vrea sa plec 2 luni sezonier in Germania ramanand sotia care este casnica acasa cu copilul ! Intrebarea este pot beneficia in continuare de prenatal sau pot sa il opresc ? Multumesc
Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Am un Certificat la OLTCHIM RM. VALCEA avand un numar de 967 de actiuni si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el?
Astept raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !

Instrainare scrisa pe certificat de inmatriculare ! Cat pot circula asa , am auzit ca 1 luna de zile . este adevarat ?
Am reusit sa fac programare la autentificare abia dupa 3 zile dupa ce expira luna respectiva . Mai pot circula cu masina pe drum ? :(