avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit pe venit

Se poate recupera impozitul pe venit daca am lucrat in strainatate , sunt pe net anunturi cu firme care se ocupa cu astfel de servicii! Intrebarea sta in felul urmator !

E legal ? Daca reusesc sa il recuperez Anaf-ul il impoziteaza si ei ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:31, 17 Iulie 2015
Se recupereaza doar daca a fost platiti si acolo si aici...In rest nu...
Si da, firmele respective va pot ajuta daca au cum( daca este situatia de mai sus)
Si este 100 % legal ( este directiva europeana)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal serviciu airbnb in romania? alex_alex_92 alex_alex_92 Buna ziua, As vrea sa dau o camera de aprox 18 mp prin serviciul AirBnB. Exista un precedent legal pentru astfel de servicii? Sau un cadru legal? As vrea ... (vezi toată discuția)
Impozitare salariati care desfasoara activitatea in romania pentru clienti din sua Gabriel-111 Gabriel-111 Buna ziua, O companie din SUA si-a deschis o mica filiala in Romania (SRL) si a angajat 8 salariati romani in domeniul logistica-suport clienti, care lucreaza ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma debitoare + anaf Adrian_Gorj Adrian_Gorj Buna seara ! Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect pe forum, dar eu unul nu am gasit. Situatia sta in felul urmator Am de recuperat niste bani ... (vezi toată discuția)