avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instrainare Scrisa pe Certificat de Inmatriculare !!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instrainare Scrisa pe Certificat de Inmatriculare !!!

Instrainare scrisa pe certificat de inmatriculare ! Cat pot circula asa , am auzit ca 1 luna de zile . este adevarat ?
Am reusit sa fac programare la autentificare abia dupa 3 zile dupa ce expira luna respectiva . Mai pot circula cu masina pe drum ? :(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:21, 23 August 2012
Legal formalitatile de tranzactionare autoturism trebuiesc incheiate in termne de 30 de zile de la tranzactionare
Pentru urgentare autentificare incercati varianta on line
Circulatia pe drumurile publice a unui autoturism care nu detine documente,implica responsabilitatea utilizatorului care se supune la riscul sanctiunilor legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto expirat Livingston Livingston Buna ziua ! Am o problema : permisul auto imi expira in 2 zile. Am facut o programare online pentru data de 22 Iunie, prima zi liberă la programări. ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot trece masina pe numele meu jhoncalin jhoncalin am cumparat o masina,de la o persoana.Am incheiat contractul de vinzare-cumparare, mi-a inminat actele masinii dar am constatat ca pe verso la certificatul de ... (vezi toată discuția)