avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate marianionescu1

Activitate marianionescu1

Răspuns la discuția Scutire impozit 16%
@Slavinia: multumesc frumos pentru raspuns.
@freeelis: angajatorul deja ofera aceasta deducere pentru programatori (nu insa si pentru ingineri) - ceea ce mi se pare o discriminare inafara legii :)

O zi buna!
Buna ziua,

Lucrez la o firma de IT (cod CAEN: 6201) ca Inginer Software, absolvent al Facultatii de Automatica.
Din cate am vazut pe Internet, daca aceste 3 criterii sunt indeplinite, atunci pot beneficia si eu de aceasta deducere de 16% impozit.
Acum, cei din management ne-au zis ca nu inteplinim conditiile deoarece noi nu facem cel putin 25% software (programe de calculator), ci suntem doar ingineri IT (repet, Inginer Software este incadrat la deducere conform legii).
E posibil sa imi scape mie ceva sau pur si simplu nu vor ei sa ofere aceasta deducere?

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Comision bancar
in baza carei legi?
ma puteti ajuta? multumesc,

Asta inseamna ca daca :
EX: intretinerea este 100 lei,
com bancar de incasare (al asoc) este de 1 leU
prop depune 100 lei in cont, iar din acestia mai raman 99 lei....va ramane cu o restanta de 1 leu, nu?
Cine hotaraste daca se da sau nu in judecata ,un restantier care refuza sa platesca penalizarile ?

Multumesc,
Discuție Comision bancar
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata online?

Multumesc,:)
Ma puteti ajuta, va rog cu un model din care sa reiese ca presedintele ma obliga sa incasez cotele de intretinere, raman insa penalizarile neachitate? Verbal asa s-a intamplat si de un an de zile ma pune sa ii incasez debitorului doar cotele iar cand il rog sa imi dea ceva scris se face ca uita...nu se stie niciodata poate am nevoie de asa ceva in instanta. va multumesc,
Intr-o asoc. de proprietari, se incaseaza mai intai penalizarile (s-a hotarat in adunarea gen sa se penalizeze doar cotele de intretinere), apoi cotele de intretinere / fond rulment/ fond reparatii sau nu exista o lege in acest sens ?
Problema este ca daca nu se incaseaza penalizarile, cu trecerea anilor acestea se prescriu,va intreb acest lucru deoarece mai sunt persoane care refuza sa le platesca.

Cu respect,
BUNA ziua, ma poate ajuta cineva cu un model "Tulburare de posesie" pentru a fi depusa la Politie ?
Buna ziua,

Dobanzile de la banca se considera venituri?
Odata impozitate la sursa, se mai impoziteaza, ma intereseaza intro asociatie de proprietari.

Multumesc pentru sprijin,
Răspuns la discuția Calcul APA
Super, va multumesc pentru sprijin!