avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate danidani70

Activitate danidani70

Buna ziua
Șeful meu este nemulțumit de munca pe care o prestez.Mi a spus ca nu mai are nevoie de serviciile mele,ca încetam colaborarea.Nu pot decât sa accept situația.Mi am cerut concediul de odihna ,cele 12 zile la care aveam dreptul,pentru ca lucrez de numai 7 luni la dumnealui.In continuare am preaviz de 20 zile lucrătoare .Problema este ca mi s-a dat o cerere de demisie pe care sa o semnez.Acest lucru nu mi se pare corect.Nu eu am cerut sa plec,sa rămân fără jobDaca este nemulțumit și nu vrea sa mai lucrez acolo,atunci cred ca trebuie sa ma concedieze.I am cerut sa-mi desfacă contractul de munca ,in așa fel încât sa pot beneficiez de șomaj pana îmi gasesc un alt loc de munca.Dar nu vrea sa facă acest lucru deoarece vrea sa angajeze pe altcineva pe postul meu.Care este cel mai corect lucru de făcut in aceasta situatie?Va mulțumesc
In ce condiții poate da afara un angajator,un angajat de care nu este multumit?Ii poate cere demisia?
Sunt in anul IV la drept si am nevoie de materiale pentru lucrarea de licenta.Tema mea este la drept penal-,,Infractiuni de serviciu sau in legatura cu serviciul,,Intentionez sa-mi fac singura lucrarea dar nu mi-ar strica niste sfaturi,materiale etc.Este prima mea lucrare de licenta si nu prea am idee cum s-o fac.
Ma poate ajuta cineva?:D
Nu-mi permit un avocat,cum trebuie sa procedez ca sa bag divortul?Mai tarziu sigur o sa am nevoie de sustinerea unui avocat,dar macar sa incep eu demersurile.