avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate fcristina

Activitate fcristina

Discuție Insolventa PF
Buna ziua,
Sunt persoana fizica autorizata si vreau sa declar firma in insolventa,imi poate spune cineva care sunt pasii si costurile?
Multumesc.
Răspuns la discuția propire salariu pe card
Multumesc
Răspuns la discuția propire salariu pe card
Exista o lege?Care?Si , deci ,banca nu-ti poate opri lua din bani de pe card fara acea hotarare?Cred c-am inteles bine.Multumesc respectos.
Cum se procedeaza cu propirea salariului pe card?Trebuie sa primeasca angajatorul o hotarare judecatoreasca definitiva si inrevocabila?Banca iti poate lua din salriu fara o astfel de hotarare?Daca exista o lege o vreau si eu.Multumesc.
Buna ziua
Am fost angajata pe perioada determinata la o scoala din mediul rural cu încheierea contractului de munca pe data de 31.08. 2012.,contract ce mi sa prelungit si pentru anul scolar 2012-2013(prelungirea contractului individual de munca),decizia de la inspectorat a venit deja.În iulie 2012 am fost operata pe cord deschis.Întrebarea mea este:pot sa-mi iau concediu medical platit(dupa medici as avea dreptul la un an),ar trebui sa mai semney vreun act aditional?Daca da conform carei legi?Nu as vrea sa-mi iau concediu si sa stau acasa neplatita.