avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Buna ziua
Am fost angajata pe perioada determinata la o scoala din mediul rural cu încheierea contractului de munca pe data de 31.08. 2012.,contract ce mi sa prelungit si pentru anul scolar 2012-2013(prelungirea contractului individual de munca),decizia de la inspectorat a venit deja.În iulie 2012 am fost operata pe cord deschis.Întrebarea mea este:pot sa-mi iau concediu medical platit(dupa medici as avea dreptul la un an),ar trebui sa mai semney vreun act aditional?Daca da conform carei legi?Nu as vrea sa-mi iau concediu si sa stau acasa neplatita.

Alte discuții în legătură

Prelungirea unui cim pe perioada determinata alb_gabi alb_gabi Cum este corect? La expirarea unui CIM pe perioada determinata (s-a precizat data incetarii contractului) sa se faca un nou contract de munca? sau se poate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)
Cic fara plata pentru al 2-lea an,cic 1 luna pt tata 2013 cayola cayola Buna ziua Am ales sa stau acasa un an de zile si copilul face un an in 28 iulie2013.Tatal vrea sa-si ia concediul de o luna din 28 iunie .Poate beneficia ... (vezi toată discuția)