avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate bikiriki

Activitate bikiriki

care sunt avantajele si care sunt dezavantajele constituirii unui grup fiscal unic?
daca am mai multe credite restanta, cate popriri se pot infiinta pe veniturile salariale? stiam ca 30% pentru prima poprire si pana la 50% pentru urmatoarele. este adevarat?
Răspuns la discuția credit restant
Va multumesc pentru raspunsurile primite, desi ele sunt contradictorii. Deci nu am inteles mare lucru.
Pe titlul de executare scrie ca societatea este obligata sa retina lunar din salariu ... pana la concurenta sumei de xxx lei. Nicaieri nu se mentioneaza ca suma respectiva este calculata pana la o anumita data si ca dupa acea data ea se poate modifica fiind purtatoare de penalitati.
Discuție credit restant
Buna ziua,
Am nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoarea situatie:
am avut un credit pe care nu l-am mai putut plati o vreme, ajungandu-se la executare silita si infiintarea unei popriri pe veniturile salariale. Am mers la biroul executorului pentru a purta o discutie cu dansii in legatura cu acest dosar si m-au surprins cu afirmatia potrivit careia, suma pe care o datorez ca si restanta nu este cea mentionata in titlul executoriu, acesteia adaugandu-i-se alte penalitati de la data solicitarii executarii si pana la data la care eu voi achita integral suma.
Aceasta presupune ca noi sa nu mai reusim niciodata sa achitam aceste sume.
Este posibil asa ceva? Nu este un abuz? Sau, poate, doar o incercare de intimidare?
Va multumesc.