avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită infiintare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

infiintare poprire

daca am mai multe credite restanta, cate popriri se pot infiinta pe veniturile salariale? stiam ca 30% pentru prima poprire si pana la 50% pentru urmatoarele. este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:20, 27 Septembrie 2012
se pot infiinta cite popriri se primesc dar suma TOTALA ce poate fi poprita este de 50% din veniturile salariale. aceasta suma se imparte intre creditori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in urma executarii silite adi110 adi110 Am avut un credit ipotecar pentru apartament pe care nu l-am putut achita la timp. Apartamentul a fost scos la licitatie(la un pret derizoriu) si a fost ... (vezi toată discuția)
Procent poprire executor office.carmen office.carmen O societate comerciala a primit o instiintare de infiintare a popririi pentru un credit restant al unui angajat.Documentul respectiv prevede virarea tuturor ... (vezi toată discuția)