avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate diane83

Activitate diane83

Imi recomandati sa merg cu un avocat in ziua in care sunt chemata la notariat? Multumesc!
In contract scrie ca trebuie sa notific in scris si in 30 de zile mi se va restitui suma achitata cu titlu de avans. Intrebarea mea este cum procedez cu notificarea? Multumesc!
Buna ziua, voi fi chemata pentru prelungirea actului aditional contract de vz cumparare apartament ( ar fi a 3 a oara) si doresc sa depun notificare pentru a putea recupera avansul. Cum se procedeaza? Pot veni cu o notificare redactata de alt notar ? Sau trebuie redactata de notarul agreat de dezvoltator? Cand se depune? Cum ma asigur ca dezvoltatarul primeste notificarea si pot recupera avansul? Multumesc
Răspuns la discuția Schimbare job- prima casa
Da, salariul este la fel.
Buna seara,
Anul trecut am accesat programul prima casa, avem promisiunea de garantare valabil pana la jumatatea lunii ianuarie 2019. Apartamentul nu este gata, am prelungit de 2 ori antecontractul.
Din motive obiective trebuie sa schimb locul de.munca. Intrebarea mea este daca ma va afecta schimbarea, pentru dosarul ar trebui sa ma intre inca o data la fond ( pt evaluare etc). Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Succesiune
Trebuie neaparat la Consultatul Romaniei in Spania? nu poate merge la un notar public acolo si sa o traduc eu aici? Din cate stiu consulat este la Bilbao.
Răspuns la discuția Succesiune
multumesc mult pentru raspuns!
Răspuns la discuția Succesiune
deci se poate cu procura notariala!
multumesc mult!
Discuție Succesiune
Buna ziua,

Am nevoie de o parere avizata in urmatoarea situatie :

Bunica a decedat in ianuarie 2004, si are un singur copil, pe tatal meu. Nu au fost facute demersurile legale pentru ca tata sa devina si legal mostenitor (titlul de proprietate este pe numele bunicei).
As vrea sa va intreb daca eu il pot reprezenta pe tatal meu in aceste demersuri legale, pe baza de procura notariala. Mentionez ca el este plecat din tara si nu se poate ocupa personal. (dar cred ca poate merge la consulat in Spania sa o obtina).
De asemenea, as dori sa va intreb si costurile estimative ale procedurii si cat dureaza efectiv pana va avea certificatul de mostenitor.

Ma intereseaza foarte mult pentru ca doresc sa obtin fonduri europene (utilizand acel teren detinut de bunica) si nu am cum altfel, daca nu am un contract incheiat de proprietarul ( dar in cazul meu proprietara, bunica, a decedat).

Va multumesc si sper sa existe o solutie cat mai rapida! :)